LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Mariette och Mickes stora lycka – nu är nyheten ute

03 apr, 2024 
Mariette och Micke träffades i Bonde söker fru 2023 och sedan dess är de sambos och lyckligare än någonsin.
Nu har de dessutom nått en milstolpe tillsammans!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

I höstas fick vi se strutsbonden Michael Klingstedt, 57, när han sökte kärleken i Bonde söker fru 2023. Det blev starka känslor på gården och tjejerna var galna i honom.

Och kärlek blev det! I slutvalet stod det mellan Mariette Rosander, 57, och Jenny Lindberg, 59, men det var Mariette som fångade Mickes hjärta.

Sedan flera månader tillbaka är de sambos på strutsgården och Mariettes dröm har nu blivit verklighet.

Mariettes lycka med Micke – öppnar café

De senaste veckorna har Mariette haft fullt upp med förberedelserna inför öppningen av caféet. Detta har hon berättat om på Instagram.

”Nu närmar det sig premiäröppning av vårt café i Gårdsbutiken. Strutsarna på plats, köttfrysen påfylld.... snart så är det påsk! Öppettider i påsk 12-16 torsdag-måndag.”, skrev Mariette.

Annons

Och nu är dagen kommen! Caféet är nu invigt.

”Caféet invigt!”, skriver Mariette.

Mariette om bröllopsplanerna med Micke

Att Mariette och Micke nu slagit upp portarna till caféet är bara det första steget i deras härliga liv tillsammans. Cafét har också cateringverksamhet. När Hänt hälsade på hemma hos paret berättade de om andra framtidsplaner.

– Jag är ganska säker på att vi kommer att gifta oss. Eller rättare sagt: vi kommer att göra det! Om det blir om ett eller två år, eller vad det nu kan bli, vet jag inte. Vi är rätt öppna när det gäller tidsramen, sa Micke som precis som Mariette vill gifta sig utomhus.

– Om Michael friar så svarar jag absolut ja. Det finns ingenting att tänka på, jag tvekar inte för fem öre! Vi är så himla lyckliga ihop, det är en underbar känsla, sa Mariette då.

FOTO: TV4, Hänt

Annons