TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Bonde"-Marcus singel igen: "Det kändes inte rätt"

27 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Förra året träffade ”Bonde söker fru”-Marcus Andersson kärleken på nätet och romantiken blomstrade. Men efter sex månader är förhållandet över.
Annons

Tjurbonden Marcus Andersson, 38, skickade hem alla tjejer från gården när han deltog i ”Bonde söker fru” 2015. Men kort efter programmet träffade tv-bonden äntligen rätt, när han lärde känna en ny tjej på nätet.

Förhållandet blev dock kortvarigt, för nu berättar Marcus Andersson att han är singel igen.

– Just nu går det inte så bra med kärleken, för nu är jag singel igen, säger han till Hänt.

Paret träffades i juli förra året och tillsammans medverkade de i “Bonde söker fru – så gick det sen”, som sändes på TV4 i höstas. Förhållandet tog dock slut runt jul och Marcus Andersson berättar att det var han som valde att göra slut.

– Vi hängde ihop i ett halvår, men det kändes inte rätt för mig. Hon var en jättebra tjej och så, men det är svårt, man vill ju att det ska kännas bra på alla sätt, säger han.

Marcus Andersson i "Bonde söker fru". Foto: TV4
Marcus Andersson i “Bonde söker fru”. Foto: TV4

Marcus Andersson har sedan uppbrottet legat lågt med dejtandet, men börjar nu känna att han är redo för att söka kärleken på nytt.

Annons

– Jag har tagit det lugnt med dejtandet just nu. Även om det var jag som inte ville mer, så blir man ju fäst vid varandra. Det blir tomt efteråt. Jag behövde en liten lucka i alla fall, säger han och fortsätter:

– Men nu ska jag snart börja dejta igen. Man kämpar på med nätet och går ut lite ibland och sådär.

”Bonde söker fru”-profilen hoppas nu på att träffa en driven och glad tjej som vill dela hans liv på gården.

– Det viktiga är att det känns rätt. Det är roligt om hon är driven, glad och positiv och det gör inget om hon gillar att träna, men det är absolut inget måste. Man märker när man träffar rätt, säger han.

“Bonde söker fru” på TV4 leds av den folkkäre programledaren Linda Lindorff, 44.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons