Bortvalda brevskrivarens starka ord till Bonde-Ellinor och Filip

Ellinor och Filip

Ellinor fann inte bara kärleken Filip i Bonde söker fru utan en nära vän. Nu ger hon Filip en gullig kärleksförklaring som får vännen och Bonde söker fru-deltagaren Lovis att instämma!
”Ni är så fina”, skriver hon.
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Ellinor Eke-Göransson var en av de hundratals tjejer som skickade in ett brev till Bonde söker fru-profilen Filip Nilsson förra året. Det skulle bli en speciell resa som inte blev helt spikrak.

I slutet stod det nämligen mellan brevskrivaren Lina Larsson och Ellinor, och det var just Lina som Filip valde under slutvalet. Men kärleken varade inte särskilt länge, något de två förklarade i säsongens sista avsnitt. Filip valde sedan att kontakta Ellinor igen och idag är de ett par! Se Ellinors gulliga kärleksförklaring till Filip här.

Christer Sjögrens svåra kamp – egna orden om situationen: ”Hopplöst”

Filip valde Lina i slutvalet: ”Du var märkbart tagen”

Filip och Lina fick sedan åka iväg på en resa tillsammans. Väl på plats diskuterade de slutvalet och Lina konstaterade att Filip var märkbart tagen.

– Jag skulle säga att du var märkbart tagen, och att det såklart växte någon osäkerhet i mig, säger Lina och fortsätter:

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare.

Filip berättade att valet var svårare än han någonsin hade föreställt sig.

– Det var ju mycket tyngre än jag någonsin hade trott, att göra någon ledsen eller besviken. Det tog ju faktiskt över mer, så att jag kanske inte var så positiv och glad mot Lina som jag hade velat, säger Filip.

Ellinor och Filips vändning – blev tillsammans efter programmet

Men sedan kom det som många Bonde söker fru-fans redan hade anat. Filip och Ellinor blev tillsammans.

I sista avsnittet fick vi ta del av deras tillvaro på gården, men Ellinor konstaterade även att det inte var ett självklart val att gå tillbaka.

– Det har absolut inte varit ett självklart val att gå tillbaka till det här. Han sårade mig verkligen och jag vet vad jag är värd. Det har aldrig varit en självklarhet att springa rakt in i hans famn, absolut inte, säger hon och fortsätter:

– Men han har gjort allt för att få mig att få tillbaka tillit för honom och verkligen bekräftar mig och visar mig varje dag, hela tiden, att det är mig han vill vara med.

Ellinors starka kärlekshyllning till Filip: ”Kär i den här killen”

Efter Bonde söker fru har Ellinor fått en stor följarskara på Instagram, och nu har hon publicerat en bild på henne och Filip med en tillhörande kärleksförklaring.

Ellinor och Filip

Ellinor och Filip tillsammans.

FOTO: Instagram

”Skulle bara vilja säga att jag är ungefär 2742017% kär i den här killen”, skriver Ellinor.

En av de som kommenterat om kärlekslyckan är Lovis Jonsson, som även hon sökte kärleken i Filip i Bonde söker fru 2021.

”Ni är så fina”, skriver hon.

Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

LÄS OCKSÅ: Thorsten Flincks känga mot dottern Happy Jankell efter namnbytet

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis starka ord om Bonde-Susanna efter nya bilden på familjen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!