bonde söker fru

Bonde-Lina om mötet med Filip – två år efter uppbrottet: ”En blond tjej”

Filip och Lina

Två år efter att Lina Larsson och Filip Nilsson slutat dejta har de nu sprungit på varandra.
I en intervju med Hänt avslöjar Lina att bonden dök upp med en tjej.
– Jag tappade hakan, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023
0:21

Efter reklamen: Casanovas om känslorna inför Mello 2023

(0:21)

Slå på ljud

Filip Nilsson var en av bönderna i Bonde söker fru 2021.Vid slutvalet var det Lina Larsson som Filip valde att fortsätta dejta men i det sista avsnittet hade han och Lina brutit upp och istället fanns Ellinor Eke Göransson på gården.

Ellinor och Filip meddelade däremot förra våren att de brutit upp. Sedan dess har Filip försvunnit helt. Lina har inte heller haft någon kontakt med honom men i en ny intervju med Hänt avslöjar hon nu att hon och Filip setts.

– Nej men det sjukaste var att jag sprang på honom för första gången någonsin, härom dagen och det var i just Sundbyholm. På samma ställe där vi träffades första gången, när jag precis hade demonstrerat hur det gick till. Det var väldigt konstigt, säger hon.

Linas chockmöte med Filip: ”Det är så sjukt”

Lina kunde inte ana att hennes dag på Sundbyholm slott skulle sluta som den gjorde, Någon tanke på att Filip skulle dyka upp där fanns inte.

– Jag bor ju i Eskilstuna så Sundbyholm är min plats. Det tog ett tag att få bort känslan av Bonde söker fru. Det är ett roligt minne därifrån men Sundbyholm vill jag fortfarande ska vara min plats i hjärtat, inte hans. Så då var jag där med en väldigt nära vän och tog en kaffe samt gick en promenad i solen. Så hade jag precis demonstrerat framför slottet hur det gick till när man står och väntar och så där. Det är så sjukt, säger Lina och fortsätter:

– Sen när vi sätter oss i bilen och ska köra därifrån så ser jag hur någon vinklar. Jag tappade hakan. Då är det han, då är det Filip som kommer och går där faktiskt. Så han är påväg dit.

Varför var han där, bor han nära?

– Han bor i Strömsholm så det ligger 20-25 minuter bort. Varför han var där det kan jag också fråga mig. Jag fattar inte att han åker dit men det måste tyda på att han mår bra tänker jag. Annars återvänder man ju inte till en sådan plats.

Filip dök upp med kvinnligt sällskap – nu avslöjar Lina: ”En blond tjej”

Ni hann inte prata det var bara en vink?

– Det var en vink ja.

Det fanns ingen tanke att gå ur bilen och säga hej?

– Nej faktiskt inte. Jag tycker att han har varit väldigt orättvis men jag har också sätt att han inte har mått bra under allt det här så jag har förlåtit alla grejer som har gjort ont. Men jag har inget intresse av att prata mer.

Var han där själv?

– Nej. Jag hann bara se en blond tjej och det var det. Men det kan likväl ha varit hans syster faktiskt.

Idag känner sig Lina nöjd över att det blev som det blev, då hon nu har fått ett avslut på den turbulenta tiden som kom med Bonde söker fru.

– Jag tänkte att det här var jättebra. För jag har ju jobbat på det här enda sedan dess förstås och det var en stor grej. Jag har varit väldigt besviken, ledsen och arg men det här kände som ett avslut typ. Han gick där, vi hejade och det var inga konstiga miner. Det bara kändes väldigt skönt. Jag vill människor väl och hoppas att han mår bra. Men just den platsen, det var väldigt konstigt men nu är det över.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN