ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Lina Larsson om relationen till Ellinor Göransson Eke idag

09 mar, 2023 
Bonde-Lina och Ellinor
Lina Larsson och Ellinor Göransson Eke hamnade i ett triangeldrama i Bonde söker fru 2021.
Nu avslöjar Lina hur relationen ser ut idag samtidigt som hon kommenterar Ellinors livsbeslut.
– Jag hade själv aldrig velat levt i den världen, säger Lina till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-stjärnan Mats Wester om hjärtinfarkten – så mår han idagBrand logo
Nordman-stjärnan Mats Wester om hjärtinfarkten – så mår han idag

Lina Larsson och Ellinor Göransson Eke föll båda för Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. Till en början var det Filip och Lina som fortsatte sin kärleksaga utanför programmet. Men bara kort därpå stod det klart att Filip ringt upp Ellinor och istället dejtade henne.

Under förra våren bröt Ellinor och Filip upp däremot upp. Nyligen berättade Lina för Hänt att hon och Filip aldrig fick någon riktig chans då han och Ellinor hade kontakt bakom hennes rygg.

– Jag skulle kanske inte säga ordet otrogen men att jag kände mig lite lurad och vilseledd. Jag försöker alltid vara ärlig och prata om saker och när någon inte är det tillbaka så blir det ett väldigt hårt svek.

Så ser Lina och Ellinors relation ut efter triangeldramat med Filip

Idag har Lina kommit över det som hände men hur ser egentligen relationen ut mellan Lina och Ellinor idag?

Annons

– Nej vi hade kontakt via Instagram ett tag och jag tycker jättemycket om Ellinor fortfarande men jag tog bort min Instagram så därför har det bara runnit ur sanden, säger Lina till Hänt.

Varför tog du bort Instagram?

– Jag tycker att vi använder alldeles för mycket skärmar och är alldeles för beroende av sociala medier.

Lina om Ellinors livsbeslut efter uppbrottet: ”Hade själv aldrig velat”

Även om Linas kärleksäventyr i Bonde söker fru inte slutade som hon hade tänkt sig kan hon kanske tänka sig att medverka i tv igen. Däremot inte honom dejting.

– Det är alltid så att när man är med i ett tv-program så spekuleras det om ifall det var därför jag sökte till det här, att man vill synas i media. Det tycker jag är jättetråkigt att få en sån bild av mig. Jag tar till och med bort medier för jag vill bara leva mitt liv. Jag gjorde verkligen det här för kärleken, säger Lina och fortsätter:

– Jag kommer inte att göra det igen men lite husbyggnader och så där, det är min stora passion och hobby. Skulle det komma upp något sånt så kanske men jag skulle aldrig söka igen. Skulle jag bli tillfrågad för att någon genuint vill ha mig med så är jag alltid öppen för förslag. Men inte mer dejting, usch nej.

Nyligen blev det officiellt att Ellinor däremot gör comeback i Bonde söker fru. Denna gång ska hon däremot arbeta med programmet bakom kameran.

Ellinor kör på med Bonde söker fru nu men bakom kameran, det är en annan take på det?

– Ja det är det verkligen. Jag har alltid sett upp till henne och hennes yrke och tyckt att wow. Men jag hade själv aldrig velat levt i den världen. Jag vill ha mitt hus i min skog, harmoni och lite höns. Jag kan bli bonde själv.

FOTO: TV4

Annons