TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde-profilen Jenny Freéds lycka – nu utökas familjen: ”Härligt”

30 nov, 2022 
Bonde-Jenny och kärleken Robin.
Jenny Freéd medverkade i Bonde söker fru 2017.
Sedan dess har hon fått en stor följarskara i sociala medier och lever lyckligt med maken Robin.
Och nu berättar hon att familjen utökas!
Annons
TOPP & FLOPP – Bonde söker fru: "Orättvist"Brand logo
TOPP & FLOPP – Bonde söker fru: "Orättvist"

Jenny Freéd gjorde stor succé i Bonde söker fru för ett par år sedan när hon sökte kärleken i Joacim Rickling. Trots att de inte blev hon och Joacim i slutet blev hon minst sagt folkkär och har sedan tv-tiden fått en stor följarskara i sociala medier.

Tidigare i år gifte hon sig med sin stora kärlek Robin Freéd och makarna bor i Sundsvall på ön Alnön.

Men nu bekräftar Jenny ytterligare en lycka – det visar sig att familjen utökas!

Jenny Freéds lycka – familjen utökas: ”Härligt”

Jenny och Robin bor i ett hus vid havet och har en hund tillsammans. Men snart utökas familjen ytterligare. I början av nästa år kommer de nämligen få hem en ny familjemedlem!

”Hej allihopa. Jag heter Bosse. Jenny har berättat att ni betyder väldigt mycket för henne och är hennes STORA familj. I början av januari flyttar jag in med Jenny, Robin & storebror Gramse och blir eran familjemedlem också! Självklart har min matte & husse berättat allt om min storebror Nelson i himlen.”

Annons

I ett meddelande till Hänt skriver Jenny att det känns bra.

”Det känns så bra. Efter att Nelson hastigt och traumatiskt gick bort så blev Gramse väldigt ensam, så det känns så fint. Ingen kan ersätta Nelson men att gramse får sällskap och vi längtat efter det är precis vad vi behöver ta med oss in i 2023. Det är samma ras som Nelson och gramse, fransk bulldog, och det är gramses biologiska syskon fast 2 kullar senare. Så samma mamma och pappa!”

Jenny Freéds bröllopslycka med Robin

I början av 2018 avslöjade Jenny att hon fallit för kärleken Robin. Det sa bara klick och samma år friade Jenny till pojkvännen.

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt, sa Jenny om frieriet till Hänt.

Tidigare i år gifte sig makarna och det såg minst sagt romatiskt ut!

2022 juli månad var ju ändå det mäktigaste ”JA:et” jag har sagt i mitt liv hittills. Livet med dig är ett äventyr som jag mår så jävla bra av. I december har vi varit ett par i 5 år och det känns som vi hade vår första dejt bara igår. Det sägs att tiden går fort när du har roligt. Det säger en del i vårat fall.”, skriver Jenny.

FOTO: Instagram / Jenny Freéd

Annons