Jenny Freeds kärlekslycka med fästmannen Robin Pettersson

Jenny Freed och kärleken Robin Pettersson.

Jenny Freed fann kärleken i Robin Pettersson efter inspelningarna av Bonde söker fru. Sedan dess har de varit oskiljaktiga.
Nu berättar Jenny om en stor händelse i relationen som skett i dagarna.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

Det blev ingen kärlek för Jenny Freed, 24, i TV4:s Bonde söker fru 2017 där hon dejtade bonden Joacim Rickling, 28. Men kärleken väntade inte långt bort! Kort efter inspelningarna träffade Jenny nämligen Robin Pettersson – och gnistor uppstod direkt.

I januari 2018 visade Jenny upp sin nya pojkvän på Instagram, och efter det har paret tagit flera stora steg i sin relation. Bland annat har de förlovat sig och flyttat ihop i deras första gemensamma hus på Alnö utanför Sundsvall.

Under året har huset renoverats, vilket har senarelagt parets planer på bröllop. Men för Hänt berättade Jenny i höstas att ett bröllop kommer att äga rum så fort renoveringen är klar. Och det blir ett giftermål hemma på gården.

– Jag vill sikta på 2021 eller något. 2020 eller 2021 och ett sommarbröllop då. Hemma, så det blir ju väldigt praktiskt och bra och jättefint och personligt. Men om vi har tänkt att ha det hemma så måste renoveringen vara klar, så det är väl lite det som det hänger på, sa Jenny Freed till Hänt och fortsatte:

– När det är klart, då kanske man tänker såhär att ”ja, men vi kör redan idag”. Vi är spontana också, så det kan ju bli så. Det är kul.

Och än dröjer giftermålet. Men kärleken fortsätter spira mellan dem och på Instagram delar Jenny nu mer sig av en kärlekslycka som de firade i dagarna. De har nämligen varit ett par i två år.

”2 år idag med kärleken jag önskar alla kunde få uppleva!”, skriver Jenny till en bild på sig själv och Robin där de kysser varandra.

Jenny och Robins överenskommelse i relationen

Att fästmannen syns i Jennys sociala kanaler tillhör inte vanligheten – och detta beror på en önskan från hans sida. Om detta berättade Jenny Freed när Hänt pratade med henne tidigare i höstas.

– Jag lägger inte ut supermycket på honom, för han är väldigt privat. Men han är den finaste mannen. Alltså han är så snäll och jag är så glad att det blev som det blev, för det kändes som att det var rätt väg eftersom det var han jag skulle träffa. Och jag tror att det var menat, för han är så bra. Det är jätteskönt, en riktig klippa är han, sa hon då.

Jenny förklarade även att fästmannen inte tycker om att fotograferas särskilt mycket, men att han trots det känner sig trygg när det är Jenny som tar foton.

– Han tycker att det är stelt och jobbigt ibland när andra tar kort. Han är ju aldrig det med mig, en det är säkert därför jag är den enda som får kort på honom också. Han är lite mer privat än vad jag är i alla fall, skrattade Jenny.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN