Bonde-Ellinors beslut – 4 månader efter uppbrottet från Filip

Bonde-Ellinors beslut – 4 månader efter uppbrottet från Filip

Ellinor Eke-Göransson har haft haft mycket att stå i under årets gång. Efter uppbrottet från Filip, som hon träffade i Bonde söker fru, har hon varit ute och rest.
Men nu när hon är hemma igen, berättar hon att hon ska flytta.
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"
0:44

Efter reklamen: Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

(0:44)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson, 29 deltog i Bonde söker fru förra året och förälskade sig i Filip Nilsson. Bönderna dejtade ett tag men valde under våren att gå skilda vägar.

Men Ellinor verkar ha varit ute på flera äventyr och det har inte varit äventyr i Stockholm, utan istället bakom kameran i Robinson.

Det var flera följare som spekulerade i att Ellinor drog utomlands för att delta i ett nytt realityprogram. Men hon var snabb och tydlig med att meddela att det inte stämde.

”Vill bara förtydliga att jag är utomlands för jobb – ska alltså INTE vara med i något tv-program. Hoppas allt är fint där hemma, kram på er!”, skrev Ellinor.

Ellinor har alltså jobbat bakom kameran och som kanske inte alla vet är hon utbildad journalist och har tidigare jobbat med just tv. Hon verkar i och med detta jobb ha funnit flera nya kollegor och haft en bra upplevelse.

Ellinor på en strand för att stå bakom kameran i Robinsson.
FOTO: INSTAGRAM

Ellinor visar upp bilder – från andra sidan jordklotet

På Ellinors Instagram delar hon med sig av livet efter Bonde söker fru. En massa härliga bilder och videor från jobbet på andra sidan jordklotet.

Hon berättar att det var helt underbart att få komma iväg och jobba, men att hon ibland kan sakna saker hemifrån när man är ute och reser. Just maten som finns i hemtrakten.

Att längta efter saker när man är hemifrån är det många av följarna som instämmer med. Men Ellinor verkar inte bara längta hem till den mat som finns hemma i Sverige.

Bonde-Ellinors nystart - flytten till Stockholm

Ellinor kommer från Skåne, men efter att hon var med i Bonde söker fru bodde hon hemma hos Filip i Strömsholm. Men eftersom deras relation tog slut så blev det inte ett långvarigt boende.

Efter att Ellinor hade spelat in Robinson kom hon tillbaka till Sverige och berättade att det kändes lite tomt.

”Ni som följer med på stories har sett att det känns bra att vara hemma igen men samtidigt lite tomt.. Jag vet att jag, med lite perspektiv, kommer se allt det positiva i det här året och ta med mig massor med lärdomar. Men just nu är jag bara lite matt och överväldigad. Och det är okej det med faktiskt!”, skrev Ellinor på sin Instagram för drygt en vecka sen.

Ellinors år har varit turbulent och en nystart kanske är precis vad som behövs. Hon berättade nämligen att hon ska flytta tillbaka till Stockholm.

”Dags för en nystart. Idag går flyttlasset lite spontant tillbaka till Stockholm! Är glad över att ni är så många som vill hänga med här. Firade min sista dag hemma i Skåne med en sväng över till vårt grannland” , skrev hon på sin Instagram.

Hoppas att flytten går bra!

FOTO: Bonde söker fru/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN