LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Chris lämnar flickvännen Amanda – kan inte bo tillsammans: ”Tufft”

05 jul, 2024 
Christopher Sjöblom fann sin Amanda i Bonde söker fru - jorden runt.
Men att ha distansrelation kan vara riktigt jobbigt.
Efter två veckor i Sverige åker nu Chris tillbaka till vingården i USA.
– Jag måste nu tyvärr tillbaka och jobba, berättar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Kärleken spirade i Bonde söker fru – Jorden runt som nyligen sändes på TV4. I programmet så medverkade bland andra vinbonden Christopher Sjöblom som driver en vingård i Napa, i USA.

I slutvalet så valde Chris brevskrivaren Johanna, men den kärleken höll inte och det slutade med att han fann lyckan i Amanda Rudd som han egentligen valde bort i slutvalet.

Trots att turturduvorna bor på varsin sida av jorden så blomstrar kärleken, men i deras relation finns också utmaningar...

Bonde-Chris och Amanda lämnar varandra

Den senaste tiden har Chris befunnit sig i Sverige med Amanda. Paret har dessutom nyligen startat en Youtubekanal med namnet Bondekärlek.

Men nu är det dags för paret att lämna varandra – Chris ska nämligen åka tillbaka till USA.

Annons

”Jag har blivit tusen gånger mer kär i dig Amanda.. Det är alltid tufft att lämna varandra, men den här gången är värst... Jag hatar att vi bor på olika sidor på värden men när vi bor tillsammans så kommer det bli så magiskt.. Jag älskar dig, mer än du tror.”, skriver Chris på Instagram.

Amanda och Chris träffades i Bonde söker fru – jorden runt.FOTO: TV4

Chris och Amanda planerar att flytta ihop

Chris beskriver relationen med Amanda som fantastisk. De är lyckligare än någonsin och planerar att flytta ihop inom snar framtid.

– Jag har varit i Sverige nu lite över två veckor, allt är jävligt bra med Amanda och mig! Det är bättre nu än det har varit. Vi är lyckligare än någonsin.. Vi planerar absolut att flytta in med varandra, om det är hon som kommer till Napa i ett år eller om jag kommer hit till Sverige beror på mina studier, förklarar Chris för Hänt.

Det blir ingen rast eller ro när vinbonden kommer hem – han åker direkt till jobbet från flygplatsen.

– Jag måste nu tyvärr tillbaka och jobba, jag jobbar samma dag som jag kommer tillbaka, så direkt från flygplatsen till jobbet kommer vara jävligt kul med 9 timmar skillnad...

FOTO: TV4

Annons