Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Backis om bröllopsplanerna med Evelina – glädjande beskedet

21 jan, 2023 
Kärleken sprudlar för Bonde-Backis och Evelina efter Bonde söker fru.
I en ny intervju med Hänt delar Backis med sig av parets framtidsplaner.
Annons
Backis om relationen till de andra bönderna – mötet med Daniel och ClaraBrand logo
Backis om relationen till de andra bönderna – mötet med Daniel och Clara

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid fann kärleken i brevskrivaren Evelina i Bonde söker fru 2021. Paret blev snabbt tittarfavoriter och tog Bonde söker fru-fansen med storm.

Bonde-Backis och Evelinas förlovningslycka

I programmet var Backis tydlig med att skaffa familj och barn är en stor dröm som han har. Skogsbonden har tidigare berättat för Hänt att paret inte stressar med att utöka familjen – sanningen är den att det inte passar sig just nu. Evelina studerar nämligen i Skara och bor ofta där.

Ett år efter inspelningen av programmet firade Backis och Evelina sin första årsdag och dagen blev ännu mer fantastisk när Backis gick ner på knä och friade.

Igår gick han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skrev Evelina på Instagram när hon berättade om den stora nyheten.

Bonde-Backis om framtidsplanerna med Evelina

Efter förlovningen var lyckan total – men för ett tag sedan beslutade sig paret för att bli särbos. Eftersom Evelina behövde flytta för sina studier. Vi kan dock konstatera att paret umgås flitigt, likt på helger och när tillfälle ges.

Annons

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa Evelina om utbildningen till Hänt.

Evelina är i full gång med sitt plugg och hon verkar stormtrivas. Men hur ser det ut med kommande bröllopsplaner för paret? När Hänt når Backis berättar han om hur framtiden ser ut.

– Vi kanske ska avvakta lite tills hon är klar med utbildningen. Det är ingen brådska och det är mycket att planera, sedan kostar det en del, säger han.

Han berättar även att han gärna vill ha ett stort bröllop, eftersom han räknar med att bara gifta sig en gång.

– Ja ska man ändå gifta sig, så kör man väl all in så att säga, säger han.

FOTO:TV4Annons