Bobby Oduncu och Jimi Bennet skiljer sig – första orden om uppbrottet

Bobby Oduncu och Jimi Bennet skiljer sig – första orden om uppbrottet
Bobby Oduncu och Jimi Bennet gifte sig för fyra år sedan.
Bröllopet var makalöst, men dessvärre varade inte kärleken för evigt.
Ex-paret har valt att gå skilda vägar och Bobby berättar nu om uppbrottet.
Annons

I juli 2016 gick ett makalöst bröllop av stapeln i Engelbrektskyrkan i Stockholm. Det var kändisarnas egna favoritfrisör Bobby Oduncu som då gifte sig med sin kärlek Jimi Bennet. Men dessvärre varade inte kärleken för evigt.

”Det gör fruktansvärt ont”

Under måndagen meddelade Bobby på Instagram i ett starkt öppet inlägg att han och Jimi separerar.

Annons

Bobby skriver det med sorg i hjärtat och menar även att nyheten om uppbrottet kanske inte kommer som en överraskning för vissa, då det kan ha uppmärksammats att han och Jimi inte umgåtts som förr.

Annons

”Det gör fruktansvärt ont att skriva det här, men hellre att jag säger något själv än att folk ska undra vad som händer. Det har varit många sömnlösa nätter de senaste månaderna och jag är såklart fruktansvärt ledsen över att det blev så här”, skriver Bobby i sitt Instagram-inlägg.

Bobby Oduncu, Jimi Bennet
FOTO: Hans Shimoda/TT

Behöver vara ifred

Just nu vill och behöver Bobby vara ifred, vilket är anledningen till att han åkt iväg till Ibiza i några veckor. Han uppskattar att människor runt omkring bryr sig, men påpekar att han behöver tid för att tänka och känna.

Annons

”Men jag ser med glädje tillbaka på den resa som jag och Jimi har haft tillsammans. Vi har haft 6 helt fantastiska år tillsammans. Jag trodde verkligen på oss och satsade allt. Jag vet också att Jimi hade de godaste av intentioner med vår relation, det har jag aldrig tvivlat på”, skriver Bobby och fortsätter:

”Ingen har gjort något mot någon, vägen tog bara slut för oss. Ibland så vill hjärtat en annan väg. Jimi vill någon annanstans än jag, och då måste jag också låta honom få göra sin resa. Även om den tyvärr innebär att jag får fortsätta mitt liv, utan honom”.

Bobby Oduncu, Jimi Bennet på vårfest
FOTO: Karin Törnblom/TT

Bobbys Instagram-inlägg fortsätter en lång bit och han avslutar det senare med:

”Det är ok att vara ledsen, det är ok att känna att livet har sina uppförsbackar, men förr eller senare så måste man gå vidare. Det som händer här och nu i ögonblicket är för värdefullt”. Klokt!

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Charlotte Brunzell/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…