bonde söker fru 2022

Nu avslöjas bluffen om dejterna i Bonde söker fru – efter Hannas lycka

Hanna och Henrik i Bonde söker fru

Brevskrivaren Hanna är överlycklig över vad Henrik Kullander styrt upp för slutdejt i Bonde söker fru.
Nu avslöjar en annan bonde bluffen bakom dejterna som tittarna inte känner till.
– De flesta dejterna funkar på det viset att..., säger Jon-Krista.
Jon-Kristas avslöjande om dejterna – får inte välja själv
0:32

Efter reklamen: Jon-Kristas avslöjande om dejterna – får inte välja själv

(0:32)

Slå på ljud

För Henrik Kullander, 34, blev det aldrig något slutval i Bonde söker fru. Istället fick han lägga allt sitt fokus de sista dagarna på brevskrivaren Hanna, 29. Under säsongen har nämligen tre brevskrivare valt att lämna självmant vilket lett fram till att Hanna plötsligt blev ensam kvar.

Hannas stora lycka över slutdejten i Bonde söker fru: ”Han vet”

Detta stoppade däremot inte Hanna och Henrik från att gå på sin slutdejt. På slutdejterna i Bonde söker fru får paren ofta äta något gott och prata ut ordentligt om sina känslor. Hanna och Henriks dejt bestod av sushi på stranden, en kombination som Hanna var mycket nöjd med.

– Wow. Nu visste ju inte han att jag älskar havet men att få vara på den platsen gör mig väldigt lugn och att han har ordnat mat som han vet att jag tycker om. Jag vet inte om någon har gjort något så här fint för mig innan. Jag blir rörd och jag uppskattar det jättejättemycket, säger Hanna i programmet.

Sanningen om dejterna – produktionens beslut avslöjat

Men vad Hänt nu kan avslöja är att dejterna inte alltid planeras av bönderna själva, så kanske var sushi-myset inte helt något som Henrik hade ordnat. I en intervju med Hänt berättar nämligen Jon-Krista Jonsson, 29, att produktionen hade ett allt större finger med i spelet än vad tittarna känner till. Vissa dejter som bönderna går på är nämligen inte de själva som styrt ihop över huvudtaget.

– De flesta dejterna funkar på det viset att produktionen förvarnar om det och är det någon tjej som vill någonting så har de kanske redan pratat ihop sig. Eller så kommer de till mig och frågar vet du något ställe du skulle vilja fara till med den här personen eller vet du något speciellt du vill göra som är inom lämpligt område? Så någon dejt har jag planerat och någon har varit en riktig överraskning för mig, säger Jon-Krista till Hänt.

Under samma intervju berättar Jon-Krista att det till och med är så att tjejerna ibland flaggar för att de behöver en dejt och att dejterna väljs utifrån det.

– Är det någon av tjejerna som känner att nu behöver jag lite mer tid då säger de till produktionen. Passar det bra till så blir det en riktig tv-dejt annars kan det bara bli att vi går till sidan lite på gården.

Något som alla inte heller känner till är att programmet spelas in på betydligt kortare tid än vad det verkar som i programmet – det är nämligen bara tio dagar mellan första dagen och slutvalet.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN