LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

TV4:s bluff skapar förvirring – Malou efter tio försvinner inte helt

10 maj, 2022 
Malou von Sivers
Malou von Sivers program Malou efter tio sänder sitt sista program någonsin i TV4.
Efter 1650 program så är det dags för ett avslut – men det finns en bluff som förvirrar. Och det är att programmet trots allt kommer fortsätta visas.
Läs här!
Annons
Det får du inte se bakom kulisserna i Malou efter tioBrand logo
Det får du inte se bakom kulisserna i Malou efter tio

TV4-programledaren Malou von Sivers sänder nu sitt sista avsnitt av Malou efter tio. Efter hela 16 år och 32 säsonger så försvinner programmet i rutan.

Malou meddelade i samband med beskedet att hon har fått ett annat erbjudande som hon inte kunnat tacka nej till. Det handlar om en form av Malou möter.

– Det här blir sista säsongen med Malou efter tio i den form det har varit och jag har fått ett erbjudande om något jag verkligen vill göra, att återuppta Malou möter, men på ett nytt sätt. Ett intervjuprogram som TV4 saknar i dag och starten blir partiledarna i höst som en del av vår valstasning på TV4, berättade Malou von Sivers då.

Men nu visar det sig att kanalen ska fortsätta sända Malou efter tio resten av veckan och därpå – något som skapar förvirring.

Malou von Sivers sorg: ”Det har varit oerhört svårt”

Malou von Sivers har tidigare förklarat att beslutet att lägger ner har varit svårt.

Annons

– Jättesvårt, det här är ju min baby och jag har en fantastisk redaktion som är en jobbfamilj att gå till så det har varit oerhört svårt. Det är ju det med separationer, de är alltid svåra, säger hon och fortsätter:

– Men det som är roligt i det här fallet är att det fortsätter med det jag brinner för: intervjuer. Jag är stolt över att vara på en kanal som ser i mig erfarenheten som en väldig framgångsfaktor när man ska gör ett sånt här program.

Blickar tillbaka i programmet – tog tillbaka första gästen

En av Malous allra första gäster för 16 år sen var Sveriges yngsta riksspelman på nyckelharpa, Åsa Jinder. I det sista avsnittet kom hon tillbaka för en intervju. Även perspektivpanel gästade för sista gången.

Annons

Den sista tiden har Malou dessutom visat sekvenser av olika intervjuer, händelser och gäster genom åren.

Malou under sista avsnittet av det folkkära intervjuprogrammet.

Malou efter tio fortsätter sändas – TV4:s bluff skapar förvirring

Men det finns en sak som förvirrat tittarna genom åren och det är ofta att programmet sänder sina repriser.

Så blir det även denna gång. Efter det allra sista avsnittet fortsätter TV4 att visa gamla avsnitt. År 2022:s säsong börjar visas om med start imorgon – något som går att läsa här.

Vi önskar dig stort lycka till Malou med vad som komma skall!

Hänt har sökt TV4 utan gensvar.

FOTO: TV4

Annons