LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos offentliga pik till exet Linnea Widmark

10 maj, 2022 
LINNEA WIDMARK, BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso och ex-flickvännen Linnea Widmark gjorde slut våren 2019. Sedan dess har Benjamin varit öppen om sitt krossade hjärta och i nya låten står det nu klart att det handlar om Linnea.
”Hon surfar på vågen som Costa Rica”, lyder en textrad.
Annons
Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"Brand logo
Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

Artisterna Benjamin Ingrosso, 24, och Petter, 47, har släppt en låt tillsammans som förväntas bli årets stora sommarhit! Låten heter Komma över dig och handlar om just hur det går till att komma över sitt ex.

Sedan låtsläppet har det svämmat över med hyllningar på sociala medier och det verkar som att de flesta verkar älska den nya låten från succéduon.

Benjamin och Petter har faktiskt jobbat ihop tidigare. I musikvideon till Petters låt Det går bra nu var Benjamin nämligen en av bakgrundsdansarna. Då var han bara 9 år gammal men trots åldersskillnaden så har de väldigt kul ihop. Faktum är att de båda har en stor kärlek till italienskt rödvin och de båda älskar musik.

Därför tog det slut mellan Benjamin och Linnea

I nya låten Komma över dig sjunger Benjamin refrängerna och en del även i verserna. Benjamin har tidigare släppt uppbrotts-låtar som bland annat I'll be fine somehow. Men framför allt har han släppt låten Costa Rica, som handlar om exet Linnea Widmark, 26.

Annons

I låten sjunger han bland annat att Linnea älskar Costa Rica, att det får henne att glömma hennes riktiga jag, tillbringar dagarna med att dricka tequila och att hon tror att hon lever "the pura vida".

Benjamin har tidigare berättat om varför det tog slut med Linnea.

– Jag har ju en tendens att råka hamna tillbaka där, i mitt ex, och att landa i att skriva om henne. Personen i låten då blir ju Linnea, som är mitt ex, och jag tänkte att jag ska fan sluta skriva om henne för det blir bara jobbigt, sa Benjamin när han medverkade i Så mycket bättre.

Benjamin sjunger om Linnea i nya låten Komma över dig

Men det blev inte riktigt som Benjamin tänkt och nu har han återigen skrivit en låt som handlar om henne.

”Och hon surfar på vågen som costa rica. Men det finns andra platser och leva la dolce vita”, sjunger Petter i första versen.

Annons

I andra versen är det som en konversation mellan Benjamin och Petter.

”Man fumlar runt i mörkret och känner sig inkomplett.”, sjunger Petter.

”Aa jag vet Petter, det finns ingen som är perfekt. Även när det är fel så känns det som det är rätt.”, sjunger Benjamin och fortsätter:

”Men det var allt eller inget, hon var hela min värld.”

”Ah men det är klart jag fattar, vi har alla varit där. Helt förblindad och var obeskrivligt kär. Så försök inte bedöva dig med one night stands”, sjunger Petter.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons