Kristin Kaspersen i tårar över händelsen med sönerna: ”Kramp”

Kristin med sönerna

Kristin Kaspersen är en folkkär tv-profil som befunnit sig i rampljuset i flera decennium.
Men nu berättar hon om händelsen som gjorde att hon blev i tårar efter händelsen med sönerna.
Läs här.
0:31

Efter reklamen: Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

(0:31)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har otaliga framgångar både som författare, poddare och tv-personlighet.

Förutom att synas i rampljuset i alla möjliga sammanhang så är hon även intresserad av träning och hälsa. Hon har bland annat sprungit New York marathon. I samband med den stora händelsen berättar hon nu om hur hon rördes till tårar efter insikten med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén.

Läs här!

Breaking
SVT:s svar – efter avhoppet i Gift vid första ögonkastet

Kristin Kaspersen i tårar efter händelsen med sönerna: ”Kramp”

Det är i Kristin Kaspersens egna podcast hon berättar om upplevelsen som gjorde att hon nästintill började gråta och blev märkbart tagen.

– Tränade med min kompis Sanna Hed. Vi tränade från januari tillnovember. Jag hade tre mål. Inte skada mig för jag hade tränat för dåligt, jag skulle uppleva New York för det var där jag sprang. Och jag skulle inte ha en enda negativ tanke, säger Kristin Kaspersen i Nyfiken på.

Kristin lyckades genomföra loppet och blev rörd när sönerna tog emot henne vid mållinjen.

– Det gick bra, den sista var svår, men jag lyckades. Men just det här med att gråta. Det var då jag började gråta själv, när man känner in någonting. När jag kom in i Central Park och hade två kilometer kvar och inser att jag kommer klara det. Helt sjukt, säger hon och fortsätter:

– Och mina barn stod vid mållinjen då fick jag kramp och kunde inte andas i halsen. För då inser jag att jag var påväg att börja gråta. Jag var så slut och samtidigt så rörd.

Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

Se klippet här!

Kristins söner Filip och Leon har vuxit upp: ”Också lite tomt”

Ifjol gästade Pernilla Wahlgren och Christina Schollin Kaspersens podd. Tillsammans diskuterade de föräldraskap och Kristin konstaterade då att de senare åren inneburit en stor omställning – då barnen har blivit stora.

– Jag är i en period just nu där jag har en vuxen, och en snart vuxen. Och att gå i från att vara småbarnsföräldrar... det blir en annan typ av mammaroll. Där jag känner att man måste få lite tid att förstå hur man ska hantera den, säger Kristin om hur hon upplevt att barnen gått från små till stora.

Hon fortsätter:

– Jag tycker att det är superhärligt att se att de är stora, att de ska få leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det också lite tomt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!