Linnea Widmarks familjelycka – 3 år efter uppbrottet från Benjamin

Linnea Widmark, Benjamin Ingrosso

Efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso flyttade Linnea Widmark till Costa Rica.
Sedan flytten har hon legat lågt på sina sociala medier-kanaler och uppdateringarna har varit få.
Nu visar hon upp familjelyckan på Instagram!
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

Influencern Linnea Widmark, 25, är bland annat känd från tv-programmet Wahlgrens värld. Där dök hon upp ett flertal gånger då hon under den tiden var tillsammans med Benjamin Ingrosso, 24.

Relationen med Benjamin tog slut 2019 efter hela sex år tillsammans. Linnea flyttade lämnade Sverige för Costa Rica och hittade kärleken i en surfinstruktör. Efter att Benjamin och Linnea gick skilda vägar har artisten skrivit många låtar om olycklig kärlek och pratat ut om det svåra utbrottet i Så mycket bättre.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon.

Benjamin kämpade för att få tillbaka Linnea och släppte även låten Costa Rica där han sjunger att han vill resa dit och ta hem henne till Sverige.

Pernilla i chock – efter Biancas glädjebesked med Phillipe

Mystiska frånvaron på Instagram

I december förra året bröt Linnea den åtta månader långa tystnade om hennes frånvaro på Instagram. I inlägget berättade hon om hur hon tacklar sin ångest och varför träning är så viktigt för henne.

”Jag tränar för att dämpa min ångest, förbättra mitt surfande, för att sova djupare, stimulera min hjärna och för att hylla och ta hand om min kropp”, skriver Linnea intill en bild på sig själv.

Och i en video på kompisen Alice Stenlöfs, 25, Youtube-kanal berättar hon även att hennes syn på sig själv, sin kropp och mat har förbättrats sedan flytten.

– Jag känner mig så bekväm här. När vi först åkte hit så hade jag väldigt mycket problem med mat, kropp och bilden av mig själv. Och det hände någonting här som gjorde att jag kom på det bra spåret, det är starkt kopplat till det här. Det var som en vändning för mig, förklarar hon.

Linnea Widmarks familjelycka

Den senaste tiden har Linnea Widmark haft det lite extra kul i Costa Rica. Hennes familj har nämligen varit på besök – och lyckan är total! På Instagram delar hon med sig av bilder på sin mamma, pappa, tvillingsyster Maya och pojkvännen.

Det verkar som att gänget har njutit av mat, natur och surfing. Och att Linnea är glad över att ha familjen på besök råder det ingen tvekan om. Eftersom de är bosatta i Sverige träffas de allt mer sällan numera.

Vad härligt att se att familjen äntligen är återförenad!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!