LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 3 av Hjem til jul? Efter succén på Netflix

23 dec, 2020 
Felix Sandman och Ida Elise Broch
Den andra säsongen av Netflix-serien Hjem til jul finns nu att se på streamingtjänsten.
Nu är det ju många som undrar om det blir en säsong 3?
Annons
Felix och Benjamin samarbeteBrand logo
Felix och Benjamin samarbete

En norsk serie som tog tv-tittarna med storm julen 2019 var Netflix original Hjem til jul, som handlar om singeltjejen Johanne, som spelas av Ida Elise Broch, 33.

I flera avsnitt fick tittarna hänga med på Johannes resa när hon försökte hitta en pojkvän att ta med sig på familjemiddagen på självaste julafton. En av de potentiella pojkvännerna var unga svensken Jonas, som spelas av artisten Felix Sandman, 22.

Felix Sandman i Hjem til jul
Felix Sandman spelar Jonas i Hjem til jul.

Säsong 3 lika självklar som säsong 2?

Men efter första säsongen så slutade Johanne som singel. En cliffhanger var dock att det plingade på dörren och vem som stod där fick tittarna aldrig veta. Då väcktes direkt en aning och undran om att en säsong 2 skulle komma. Det var lika sant som det var sagt! Nu finns andra säsongen av Netflix-serien att streama och alla avsnitt är ute.

Annons

Något som står klart är att serien denna gång inte alls slutar med lika många frågetecken som första. Nej, denna gång finns ingen nagelbitande cliffhanger, utan endast ett riktigt lyckligt slut. Vilket kanske talar för att en ytterligare säsong inte känns lika självklar som att det skulle bli en säsong 2?

Johanne och Jonas i säsong 1 av Hjem til jul
Ida Elise Broch och Felix Sandman i första säsongen av Hjem til jul.

Netflix ord om säsong 3 av Hjem til jul

När ELLE kontaktade Netflix presskontakt så meddelade de att det inte finns några bekräftade planer på en tredje säsong. I alla fall inte i nuläget. Men, som många vet kan ju allt ändras! Så om det blir en säsong 3 av Hjem til jul på Netflix får helt enkelt framtiden utvisa! Men det är nog säkerligen en hel del som håller sina tummar för att det blir så!

FOTO: Netflix

Annons