TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse StefanzMelloklipp du vill se

Felix Sandman om relationen med Robin Bengtsson

01 feb, 2020 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Felix Sandman relation Robin Bengtsson
Melodifestivalen 2020 drar ikväll igång med den första deltävlingen.
Två av dem tävlande är förhandsfavoriterna Felix Sandman och Robin Bengtsson – som ställdes mot varandra för första gången i Mello 2017.
För Hänt berättar Felix Sandman nu om de två konkurrenternas verkliga relation.
Annons
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020Brand logo
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020

Ikväll är det dags för den första deltävlingen av Melodifestivalen 2020. Programledartrion bestående av Lina Hedlund, 41, Linnea Henriksson, 33, och David Sundin, 43, är redo att guida tittarna genom tävlingen medan artisterna kommer att göra allt i sin makt för att gå vidare till final.

Deltagarna i den första deltävlingen är gruppen The Mamas, Suzi P, Malou Prytz, rap-duon OVÖ, Sonja Aldén, Robin Bengtsson samt Felix Sandman. Med bara två debutant-bidrag är det ett riktigt veteran-startfält som tittarna bjuds på under första Mello-kvällen.

Tävlade mot varandra i Mello 2017

Två av artisterna som stått på Mello-scenen tidigare är Robin Bengtsson och Felix Sandman – som båda två är förhandstippade inför årets tävling. Robin slog igenom när han år 2008 medverkade i TV4:s Idol där han slutade på en tredje plats. 8 år senare gjorde han debut i Melodifestivalen med bidraget Constellation Prize. Låten gick inte hela vägen men redan året därpå, i Melodifestivalen 2017, var Robin återigen tillbaka i tävlingen.

Annons

Samma år gjorde dessutom Felix Sandman debut i tävlingen, då som en del i pojkbandet FO&O. Bandet tog sig till final men fick där se sig besegrade av ingen mindre än Robin Bengtsson. För två år sedan gjorde Felix Sandman comeback – då på egen hand. Med bidraget Every single day tog sig Felix även denna gång till final, men ramlade på målsnöret och fick nöja sig med en andra plats efter att vännen och artistkollegan Benjamin Ingrosso vann hela tävlingen.

Felix Sandman om relationen med Robin

När Hänt träffar Felix Sandman på genrepet inför lördagens Melodifestivalen där han återigen ställs mot den tidigare vinnaren Robin Bengtsson berättar Felix hur artisternas verkliga relation ser ut – bakom den stora konkurrensen.

Felix förklarar att relationen dem emellan är bra, men att de tyvärr inte har haft tid att lära känna varandra.

– Bra, jag har ju träffat honom flera gånger liksom. Men tyvärr är det ju så med artister och artistkollegor att man träffar ju oftast så snabbt och liksom som här, man har ju inte så mycket tid att socialisera för det är så mycket som händer hela tiden. Men han verkar som en jättefin kille, men jag känner honom inte tillräckligt bra, säger Felix till Hänt.

När Hänt träffar Robin Bengtsson under samma tillfälle berättar han också om sin relation till Felix – och påpekar även han att de två artisterna inte känner varandra så väl.

– Vi känner väl inte varandra jättebra, men vi morsar väl på varandra och jag tycker att han är en sjukt trevlig snubbe. Vi har alltid haft kul ihop när vi har setts, säger Robin Bengtsson till Hänt.

AV: Malou Wilson, Ida Gustafsson

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, TT/Fredrik Sandberg

Annons