TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Felix Sandman om missen inför Melodifestivalen 2020

31 jan, 2020 
Felix Sandman i Melodifestivalen
Melodifestivalen 2020 är äntligen igång och artisterna repar för fullt inför lördagens tävling.
Felix Sandman blev en av artisterna som stötte på problem under genrepet.
Annons
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020Brand logo
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020

Felix Sandman, 21, är en av de tävlande i Melodifestivalens första deltävling som går av stapeln i Linköping. Genrepet är till för att se till att allt fungerar som det ska och att framträdandena sitter som en smäck på scen när det äntligen är dags för den riktiga showen som sänds live på SVT kl 20.00 på lördag.

Men när det var Felix Sandmans tur att framföra sitt bidrag gick det inte riktigt som det var tänkt. Musiken körde igång, Felix och dansarna var redo – men så blev det plötsligt knäpptyst i SAAB Arena.

Musiken stannade alltså helt och på scen stod dansarna och Felix. Men den knäpptysta situationen var ingenting som skrämde Felix Sandman alls.

Felix Sandmans egna ord om missen

När Hänt träffar Felix efter genrepet visade det sig att han faktiskt inte alls tyckte det var jobbigt att musiken inte spelade. Istället har han en väldigt avslappnad inställning till den oväntade missen.

– Jag känner att jag har lite erfarenhet från sådana situationer. Jag vet inte jag lärde mig tidigt i showbiz att the show must go on liksom och det är ju så det är, säger Felix Sandman till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är bara att försöka inte få panik över saker och ting utan bara go with the flow och skratta loss det.

Lyckades lösa situationen på scenen

Felix avslöjar även att liknande problem har hänt förut, inte i Melodifestivalen dock, men i andra sammanhang, exemplevis turnéer och dylikt.

– Man får bara köra på, tills det löser sig, säger en lättsam Felix Sandman till Hänt.

Musiken till Felix låt sattes ju faktiskt igång igen några sekunder senare, och Felix kunde framföra sitt bidrag. Och det satt som en smäck!

På Instagram är det tydligt att Felix Sandman är rejält taggad inför morgondagen. Intill ett klipp skriver han:

”Jag är så fucking glad och stolt över den här låten och numret. Den här betyder så mycket för mig, hoppas den kommer göra det för er med! Oavsett vad så blir det här stort. Va med mig imorgon”.

Melodifestivalen sänds klockan 20.00 på SVT.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons