LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus lyxlägenhet efter kärlekslyckan – hissnande prislappen

23 jul, 2022 
Björn och Christina
Björn Ulvaeus har träffat kärleken på nytt i Christina Sas efter skilsmässan från Lena.
Han har dessutom slagit på stort med en ny lyxlägenhet.
Se här!
Annons
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina SasBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

Det var under februari som nyheten kom att Abba-stjärnan Björn Ulvaeus och hans fru Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år. De gifte sig år 1981 och har två gemensamma barn. I det gemensamma uttalandet skrev ex-makarna:

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, förklarade paret i ett gemensamt uttalande via Björn Ulvaeus talesperson.

Men i mitten av juli kunde Hänt avslöja att Björn Ulvaeus hittat kärleken på nytt. På premiären av Astrid Lindgren-musikalen Pippi på cirkus visade han upp nya kärleken Christina Sas.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, berättade Björn för Hänt.

Annons

I samband med skilsmässan från Lena stod det dock klart att Björn lämnar lyxvillan i Djursholm, men var flyttar Abba-stjärnan nu?

Lena Ulvaeus om Björns nya kärlekslycka: ”Leva vidare”

Efter att Hänt rapporterat om Björn och Christinas partnerskap så intervjuades ex-makan Lena Ulvaeus av Expressen. Hon förklarade att hon och Björn är goda vänner och att hon kände till Christina.

– Det visste jag redan, så det var ingen överraskning. Vi är inte osams på något sätt och jag önskar honom all lycka, berättade Lena för tidningen och fortsatte:

– Jag kommer leva vidare som vanligt. Jag jobbar extra som relationsvärd på sjukhuset och det tycker jag är jättekul. Och jag har mina barn och barnbarn och så där, och Björn och jag är jättesams, så det är inga problem.

Dit flyttar Björn Ulvaeus efter kärlekslyckan med Christina

Det var Expressen som i början av mars var först med att skriva om Björns nya bostad som är belägen på en av Stockholms mest exklusiva adresser.

Det rör sig om flådiga Villagatan på Östermalm lokaliserad mellan Humlegården och Stockholms stadion.

Bostaden är i sin tur värderad till 43,4 miljoner kronor och ligger på 252 kvadratmeter, något Svensk Dam var först med att skriva.

Ingen dålig prislapp med andra ord!

Björn med nya kärleken
Abba-stjärnan när han anlände med Christina under premiären av Pippi på cirkus.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons