Björn Ulvaeus nya kärleksbesked – 3 månader efter skilsmässan från Lena

Björn Ulvaeus

Tidigare i år kom nyheten om att ABBA-Björn och Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år som gifta. Nu berättar Björn om kärlekslivet efter skilsmässan. Är han singel eller inte?
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Tidigare i år kom den stora nyheten att Abba-stjärnan Björn Ulvaeus och hans fru Lena Ulvaeus går skilda vägar efter 41 år. De gifte sig år 1981 och har två gemensamma barn, döttrarna Emma, 40, och Anna, 36.

Innan Björn hittade kärleken i Lena var han gift med Abba-kollegan Agnetha Fältskog, 72. Det forna paret var tillsammans mellan 1971–1979 och fick två barn tillsammans dottern Linda, 49, och sonen Christian, 44.

Parets ord om skilsmässan: ”Förblir nära”

Björn ska ha blivit blixtförälskad i Lena, något han har berättat i en intervju i DN. Han gick från att vara ungkarl till kär på en vecka.

– Vi blev verkligen blixtkära. Så konstigt att man är ungkarl i en vecka och sedan bara trillar dit direkt. Men det måste ju ha varit rätt eftersom vi fortfarande är lyckligt gifta efter så många år, berättade Björn till Dagens nyheter år 2020.

Det var i ett gemensamt uttalande som Björn och Lena annonserad sin skilsmässan. I uttalandet skrev makarna att de haft många händelserika år tillsammans och att de kommer att förbli nära vänner.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, förklarar paret i ett gemensamt uttalande via Björn Ulvaeus talesperson.

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Björn Ulvaeus nya kärleksbesked efter skilsmässan

När Björn gästar programmet P4 Extra passar Titti Schultz på att fråga om hur kärlekslivet ser ut nu efter skilsmässan.

– Blir det en del dejting i sommar? fråga Titti.

– Ja... alltså det där vet man inte riktigt vad man ska svara på. Inte helt omöjligt, säger Björn och skrattar.

Vidare frågar Titti om det finns någon speciell i Björns liv.

– Det finns många speciella i mitt liv..., svarar han kryptiskt.

Då får vi se om Björn får gå på några dejter i sommar!

FOTO: Frederic Kern, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!