björn ulvaeus

Björn Ulvaeus lycka med flickvännen Christina Sas – flyttar ihop

BJÖRN ULVAEUS, CHRISTINA SAS

Det var i somras som Hänt kunde avslöja att Björn Ulvaeus funnit kärleken i Christina Sas.
Nu har paret snart varit tillsammans i ett halvår och nu kan de fira att de nått en ny milstolpe i relationen!
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas
0:30

Efter reklamen: Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

(0:30)

Slå på ljud

Det var i februari som Björn Ulvaeus, 77, och ex-hustrun Lena Ulvaeus, 72, gick ut med att de går skilda vägar efter 41 år som gifta. De gifte sig år 1981 och har två gemensamma barn. Före dess var Björn gift med Abba-kollegan Agnetha Fältskog, 72, och med henne har han också två barn.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, förklarade Björn och Lena i ett gemensamt uttalande via Björn Ulvaeus talesperson.

Sedan dess har mycket hänt och i somras kunde Björn visa upp sin nya flickvän Christina Sas, 50.

Så avslöjades Björns relation med Christina

Det var som sagt i somras som Björn och Christina gick ut med sin kärlek offentligt och detta var något som Hänt var först med att avslöja.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans. Vi har dejtat ett kort tag, berättade Björn då för Hänt.

Christina jobbar som som internationell produktschef på Universal Music Group i Tyskland. Det var det skivbolaget som Abba nyligen släppte sitt nya album Voyage med. ABBA låg tidigare under skivbolaget Polar Music som nu är en del av Universal Music.

Så kanske var det via jobbet som paret träffades? Men detta är inget de bekräftat ännu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Björn Ulvaeus lycka med Christina Sas

Efter skilsmässan från Lena behövde ex-makarnas boendesituation göras om. Det hela landade i att Lena bor kvar i lyxvillan i Djursholm, och Björn skulle hitta ett annat boende.

Det var Expressen som i början av mars var först med att skriva om Björns nya bostad som är belägen på en av Stockholms mest exklusiva adresser. Det rör sig om flådiga Villagatan på Östermalm lokaliserad mellan Humlegården och Stockholms stadion.

Bostaden, som består av tolv lägenheter, är värderad till 43,4 miljoner kronor, något Svensk Dam var först med att skriva. Och nu kan Svensk dam även avslöja att Christina har flyttat in i lägenheten tillsammans med Björn där han bor! Sedan oktober är nämligen Christina inskriven på adressen.

FOTO: Fredrik Persson/TT, DEROS ANDERS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN