Björn Borgs son Leo gör succé – kändissonens hemliga liv

Leo Borg

Tennislegendaren Björn Borgs son Leo Borg har gått i sin pappas fotspår och har även han visat sig ha en stor talang inom sporten.
Såhär lever han sitt liv efter den stora succén.
Allt om Björn Borg
Slå på ljud

Björn Borg är en av Sveriges största sporttalanger genom tiderna och klassas idag som en livs levande legend inom tennisvärlden. Genom sin karriär har han nått minst sagt stora framgångar och tagit emot stora priser världen, men Björn är inte den enda i familjen Borg som har nått stora framgångar inom sporten.

För 19 år sedan sa det tidigare tennisproffset och hans fru Patricia Borg ja till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm. Lyckan var total och redan ett år efter det fina bröllopet fick de sonen Leo Borg. Och idag, nästan 18 år senare, har det visat sig att även han har en stor talang inom sporten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Leos stora succé

LÄS MER: Exfruns ilska efter Björn Borgs semester med Boris Becker

Redan i tidig ålder bestämde sig Leo för att gå i sin pappas fotspår. Idag är en han professionell tennisspelare med en lovande karriär framför sig, och under förra året stod det bland annat klart att han skulle bege sig till Mallorca för att spela i Rafael Nadals akademi.

– Han frågade om jag ville komma dit och spela lite – och det vill jag jättegärna göra! Det var ett enkelt beslut att åka dit. Jag tackar så jättemycket för möjligheten. Jag betalar inget för att gå där. Han har alltid varit min idol! Men han är inte där så många veckor på ett år, för han åker ju själv runt och tävlar i världen, berättade Leo då för GP.

Men att spela tennis på så hög nivå innebär också en hel del resande, och på hans Instagram kan följarna ta del av hans liv som tennisspelare. I de senaste inläggen kan man bland annat se honom spela matcher i länder som Egypten, Brasilien och Maldiverna, och tidigare i år tog han dessutom hem vinsten i juniortävlingen Pura Vida Cup i Costa Rica.

Livet med flickvännen

Men den lovande karriären verkar inte vara det enda Leo har fokus på. Utöver att spela tennis verkar han dessutom spendera en hel del tid med flickvännen Vanessa Ersöz som även hon spelar tennis.

Idag bor paret tillsammans i Göteborg och på deras sociala medier kan man ofta se de dela bilder på varandra samtidigt som de passar på att skriva en liten kärlekshyllning. I början av året delade Vanessa bland annat en bild på henne och pojkvännen där hon skrev:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

”Bästa sättet att starta 2021 med dig.”

LÄS OCKSÅ: Så lever Ingmar Stenmarks äldsta dotter Nathalie idag

LÄS OCKSÅ: Gunde Svans dotter Julias lycka – revanschen efter sjukdomen

SENASTE NYTT!