TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Exfruns ilska efter Björn Borgs semester med Boris Becker

06 aug, 2020 
Tennislegendaren Björn Borgs semester med vännen Boris Becker rör upp heta känslor.
Nu rasar Boris exfru efter bilderna på sonen.
Annons

Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg
Björn Borg och Boris Becker.
Björn Borg och Boris Becker semestrar tillsammans.

På bilder som spridits i media kan man se Björn tillsammans med sin fru Patricia, 51, och sonen Leo, 17, på en båt utanför paradisön Ibiza. Han och familjen hade också sällskap av Boris som var där med sin nya flickvän Lilian de Carvalho Monteiro, samt hans 10-årige son Amadeus.

Björn Borg har själv lagt ut bilder på Instagram från semestern.

”Så viktigt att ha bra vänner”, skriver han till en bild på sig och Boris.

Exfrun Lilly Becker rasar: ”Rör inte min son”

Men alla uppskattar inte familjehänget. Tvärtom. I media figurerar bilder på när flickvännen Lilian har sina händer på sonen Amadeus axlar, vilket har fått Boris exfru Lilly Becker, 44, att se rött.

”Låt mig säga det på ett sätt så att du förstår det: Under den tid som corona pågått är du den andra kvinnan inom sju månader som gör frukost och pizza till min son”, skriver Lilly på Instagram och fortsätter:

Annons

”Som mamma, snälla respektera min son och gå i stället och ta bilder med Boris i din söta bikini och fantastiska bikinikropp, men jag ber dig att hålla dig undan min son. Boris kommer inte att säga det till dig, men jag kommer att göra det om du inte fattar budskapet. Ha en fantastisk semester, utan att röra min son”.

Huruvida Lilian tagit del av meddelandet är oklart. Men bara några dagar senare efter exfruns varning kunde flickvännen på nytt ses hänga med Amadeus på stranden, enligt The Sun.

Lika framgångsrik som Boris Beckers karriär var, lika turbulent har hans privatliv varit de senaste åren. Boris har förlorat alla pengar han dragit in under karriären, och han har även genomgått två skilsmässor.

Boris och Lilly gifte sig 2009, och året därpå fick de sonen Amadeus. Efter nio år som gifta valde Boris och Lilly att gå skilda vägar. Samma år som skilsmässan valde han att bryta tystnaden.

– Självklart handlar skilsmässor om pengar. Jag ska försöka ta hand om min son, Amadeus, så bra som jag kan och min fru kommer det inte gå någon nöd på. Men jag kan inte betala mer än jag äger, sa han i en intervju med tysk tv, enligt Expressen.

FOTO: TT

Annons