LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Ingmar Stenmarks äldsta dotter Nathalie idag

23 jun, 2020 
Nathalie och Ingemar Stenmark
Ingemar Stenmark förstfödda barn Nathalie Stenmark är idag 36 år gammal.
Undrar du också hur skidlegendarens dotter lever sitt liv? Vi reder ut!
Annons
Magdalena Forsbergs ord om Tobias Karlssons kamp i Let’s danceBrand logo
Magdalena Forsbergs ord om Tobias Karlssons kamp i Let’s dance

Skidlegendaren Ingemar Stenmark, 64, har många framgångsrika vinster i bagaget. Förutom att ha varit en av tidernas främsta alpina skidåkare har han dessutom gjort succé i TV4:s Let’s dance.

När det gället kärlekslivet så är Ingemar idag gift med kärleken Tarja Stenmark, 54. Paret gifte sig 2016 under en 60-årsfest som plötsligt förvandlades till ett bröllop. Tillsammans har de dottern Iza Stenmark, som födes år 2008.

Relationen med dottern

Men innan Ingemar fann sin Tarja hade han andra relationer. Mellan 1984 och 1988 var han tillsammans med Ann Ufhagen och det var med henne som han fick sin förstfödda dotter Nathalie Stenmark, 36.

Ingemar Stenmark har tidigare uttryckt oro för att han inte har varit tillräckligt närvarande i papparollen under Nathalies uppväxt. Men Nathalie verkar som tur var inte känna samma. Hon har tidigare berättat i en intervju med Expressen att hennes pappas karriär tog upp mycket av hans tid men att hon ändå anser det som att de alltid har haft en fin relation. Dottern förklarade även att hennes pappa alltid har funnits där för henne.

Annons

Så lever Nathalie idag

Nathalie Stenmark jobbar idag som advokat i Los Angeles, USA – ett yrke som hon enligt intervjun i Expressen verkar trivas bra med.

– Vi representerar i princip alla kända skådespelare, filmstjärnor, artister, dj:s och musikproducenter här i LA, så… det är spännande klienter man träffar varje dag, säger hon till tidningen.

Nathalie och hennes stora kärlek Eric Koefoed gifte sig sommaren 2017 i Sankt Jacobs kyrka i Stockholm. På plats fanns hela familjen Stenmark och av bilderna att döma såg bröllopet ut att ha varit en stor succé.

Paret träffades när Nathalie studerade i USA och Eric kom att bli anledningen till att hon stannade kvar och fortsatte sitt liv på andra sidan jorden.

Ingmar Stenmark och dottern Nathalie
Foto: Karin Törnblom/TT

Familjen fick tillökning 2018

Tidigare har Nathalie haft ett öppet Instagram-konto där hon delat med sig av glimtar från sitt liv. I det senaste inlägget som hon publicerade avslöjade hon den stora nyheten om att paret väntade barn och i slutet på 2018 föddes sonen James.

Bland uppdateringarna syns även att paret gärna åker på skidsemestrar tillsammans men annars tillbringar de sin tid hemma i villan i Hollywood Hills.

Idag har Nathalie bara ett privat Instagram-konto och lever sitt liv relativt utanför rampljuset.

FOTO: Claudio Bresciani/TT/David Buchan/TT

Annons