Björn Borg visar upp okända flickvännen – på lyckliga familjebilden

Björn Borg

Nu är Björn Borg iväg till Ibiza – men han är inte ensam.
Nu visar han upp den stora familjelyckan. Se bilden här!
0:49

Efter reklamen: Allt om Björn Borg

(0:49)

Slå på ljud

Björn Borg är en av Sveriges största sporttalanger genom tiderna och klassas idag som en stor legend inom tennisvärlden.

För drygt 20 år sedan sedan sa Björn och hans fru Patricia Borg ja till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm. Lyckan var total och redan ett år efter det fina bröllopet fick de sonen Leo Borg. Och idag, när han hunnit bli 19 år gammal, har det visat sig att även han har en stor talang inom sporten.

Capers oro – efter spridda bilderna

Leo Borgs karriär: ”Inte för att han är Björns son”


Idag är det alltså Leo som står i rampljuset, då han nu är en av Sveriges största tennistalanger.

Borgs agent Nina Wennerström har kommenterat framgången för GP.se.

– Den största anledningen är att Leo utvecklat sin fysik och blivit mer vältränad och rör sig väldigt mycket bättre på banan. Därtill har han utvecklat sin inställning och blivit mer professionell både på och utanför banan, sa hon.

Att det kan innebära press att ha Björn Borg som pappa går inte att undgå, men hon menade på att Leos framgång inte har något med hans kända pappa att göra.

– Jag tror absolut att det kan vara tufft som barn att känna att man har så stora skor att fylla, men vi har tillsammans med familjen Borg alltid varit måna om att fokusera på Leo som en egen person och spelare. Han är rankad 17:e i världen i tennis för att han är en grymt bra tennisspelare som gjort extremt bra resultat internationellt. Inte för att han är Björns son, säger hon.

Jonas Björkman öppnar upp om barnens diagnoser: ”En lättnad”

Se klippet här!

Björn Borg visar upp okända flickvännen – stora familjelyckan

Nu verkar i alla fall far och son ha lite semester tillsammans – då Björn nu postar en bild på dem utomlands. De är i Ibiza och han berättar att Leo fyllt år.

På bilden syns även Leos flickvän, som heter Vanessa Ersöz. Se bilden här:

SENASTE NYTT!