Björn Borgs och Patricia Borgs lyxliv – nya bilden visar exklusiva mötet

Patricia Borg, Björn Borg

Björn Borg och hustrun Patricia Borg har varit gifta i snart 20 år, och under årens lopp har det blivit en del lyx och flärd. Nu kan de visa upp ytterligare något som tyder på att de har en riktigt lyxig livsstil.
Slå på ljud

Björn Borg, 65, är en av Sveriges största sporttalanger genom tiderna och under hans karriär har han minst sagt nått stora framgångar. Idag klassas han som en livs levande legend inom tennisvärlden.

På meritlistan kan Björn Borg skryta om flera prestigefulla och legendariska vinster, men han är faktiskt inte den enda i familjen Borg som nått stora framgångar inom sporten.

Det tidigare tennisproffset och hans fru Patricia Borg sa ja till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm för 19 år sedan. Lyckan var total och redan ett år efter bröllopet 2003, fick de sonen Leo Borg, idag 18 år gammal. Även han har visat sig vara en riktig stjärna på tennis!

VACKERT Kristin visar renoveringen i Lill-Babs hus: ”Sådan lycka”

Björn och Patricia Borgs lyxiga boenden

I samband med att Leo kom till världen så köpte paret en lyxvilla ute på Ingarö, strax söder om Stockholm. På tomten, som hade egen strand fanns även en stor pool och givetvis en tennisbana. Prislappen landade då på den spektakulära summan av 3,1 miljoner kronor. Men för två år sedan var det dags att säga hej då till huset för ett liv inne i stan.

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”, skrev makarna då på Instagram.

Björn Borgs hus

En av Björn Borgs grannar var Markoolio.

Joakim Berglund

Flyttlasset gick då till en riktigt lyxig lägenhet på Norrmalm i Stockholm. Lägenheten består av närmare 180 kvadratmeter, har två våningar och en egen takterass.

Björn och Patricia har tidigare även haft en 270 kvadratmeter stor sjurummare på Strandvägen, en av Sveriges mest eftertraktade adresser.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mötet med Hollywoods kändiselit

På familjens Instagram-konto kan man ta del av det lyxiga livet som är fyllt av resor och exklusiva tennis-tävlingar. Nu senaste var det ingen mindre än sonen Leo som spelade och dessutom passade på att vinna hela juniorturneringen i Wimbledon. Det var Leos första Wimbledonseger och han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set.

Självklart var pappa Björn och mamma Patricia på plats och tittade på sonen och där visar de nu upp sin status bland Hollywoods kändiselit.

I en videohälsning på Instagram visar de nämligen upp när de minglade med ingen mindre än Bradley Cooper! Den amerikanska superskådisen har man kunnat se i filmer som bland annat A star is born och Baksmällan.

– Heja Leo!, säger de alla tre i kör i hälsningen.

LÄS OCKSÅ: ÄRLIG Biancas nya ingrepp – därför gör hon det: ”Ärftligt av pappa”

LÄS OCKSÅ: ”TÅRÖGD” Glädjebilderna på prinsessan Madeleine och familjen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!