TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Björn Borg och Patricia lämnar Sverige – bilderna visar lyxlivet

01 dec, 2021 
PATRICIA BORG, BJÖRN BORG
Björn och Patricia Borg lever ett liv i lyx och flärd.
Nu har de återigen lämnat Sverige och visar gladeligen upp sitt glamorösa liv i sociala medier!
Annons
Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg

Familjen Borg består av de äkta makarna Patricia och Björn Borg och tillsammans har de flera barn. De har dels den gemensamma son Leo Borg, som idag är 18 år gammal, och från en tidigare relation har Patricia dottern Bianca Norrman samt sonen Kasper Norrman. Björn har sonen Robin Borg från sitt äktenskap med Jannike Björling.

Under åren tillsammans har Björn och Patricia levt ett liv fullt av lyx och flärd. Därför är det kanske inte särskilt konstigt att de nu har lämnat Sverige för lite varmare breddgrader.

Så lever Björn Borg och hustrun Patricia Borg idag

Med tanke på att Björn är en av Sveriges största sporttalanger genom tiderna och hans karriär har kantats av stora framgångar så är familjen vana vid att vara på resande fot.

I samband med att Leo kom till världen så köpte paret en lyxvilla ute på Ingarö, strax söder om Stockholm. På tomten, som hade egen strand, fanns även en stor pool och givetvis en tennisbana. Men för två år sedan var det dags att säga hej då till huset för ett liv i stan.

Annons

Flyttlasset gick då till en riktigt lyxig lägenhet på Norrmalm i Stockholm. Lägenheten är på närmare 180 kvadratmeter, har två våningar och en egen takterass.

Björn och Patricia har tidigare även haft en 270 kvadratmeter stor sjurummare på Strandvägen, en av Sveriges mest eftertraktade adresser.

Björn och Patricia Borg på semester – bilderna visar

Men att bara befinna sig i Stockholm verkar inte riktigt vara Björns och Patricias melodi, åtminstone inte av deras sociala medier att döma. Ett tecken som intygar deras lyxiga liv är inte bara destinationerna de reser till, utan även personerna de träffar!

På det gemensamma Instagram-kontot Familjenborg verkar de vara på resande fot i princip hela tiden. Under hösten har de hunnit vara i såväl Sydafrika som deras andra hem Kap Verde.

”Finally back to our second home!”, skrev paret på Instagram när de anlände till ön utanför Afrikas västkust.

Och där är Björn och Patricia kvar än idag. Nu visar de upp härliga bilder och filmer från den lyxiga semestern!

FOTO: ADCO, SISI, FRCO / BACKGRID UK / TT, Johan Jeppsson/TT

Annons