Änkan firar första julen utan den döde NHL-stjärnan Jimmy Hayes

Firar första julen utan pappa.

Hockeystjärnan och småbarnspappans plötsliga död lämnade familjen i chock.
Nu ska änkan fira sin första jul – ensam med de två små barnen.
”Jag saknar dig så”, skriver änkan Kristen Hayes på sin Instagram.

NHL-stjärnan Jimmy Hayes, 31, föll plötsligt ihop död i sitt hem i USA. Något som lämnade den nyblivna frun Kristen Hayes, 31, och parets två små söner Beau och Mac helt ensamma. Den 31-åriga hockeystjärnan hade kokain och fentanyl i blodet när han dog, visade obduktionen från i oktober i år.

Nu tvingas familjen att fira sin första jul – och andra högtider – helt själva utan pappa Jimmy. Änkan Kristen Hayes firade nyligen den amerikanska högtiden Thanksgiving helt själv, med sonen Beau, som är ett år, samt Mac, som är två.

Dog den 23 augusti – familjen firar jul utan pappa

Mamman och barnen bor kvar i parets hem, i staden Milton, i den amerikanska delstaten Massachusetts.

Jimmy Hayes spelade för NHL-laget Boston Bruins när han föll ihop död i sitt hem. Ambulanspersonal som var först på plats förklarade honom död den 23 augusti.

För en månad sedan bekräftade den ärorika morgontidningen Boston Globe att NHL-spelaren hade narkotika i blodet när han dog. Änkan Kristen Hayes sa i ett uttalande till tidningen att hon var ”otroligt chockad” över att maken hade droger i blodet när han dog.

– Jag var helt övertygad att det inte hade något med droger att göra. Jag trodde att det var en hjärtattack, eller något liknande. Aldrig att det var droger, sa hon till tidningen.

– Jag hoppades på att få ett annat besked när de ringde att berättade. Jag hade hoppats att få ett avslut och klarhet, men blev istället chockad. Han hade aldrig visat några tecken på att kämpa mot ett beroende, säger änkan till The Boston Globe.

Enligt tidningen hade NHL-spelaren problen med smärtstillande läkemedel.

– Jag har själv varit en missbrukare. Jag har varit nykter under en längre tid, men jag vet hur starkt behovet kan vara. Jag var i chock när nyheten nådde oss, men jag hade börjat sätta ihop ett och ett i mitt huvud, sa NHL-spelarens pappa tillc

Änkan Kristen Hayes: ”Jag saknar dig så”

På amerikanska högtiden Thanksgiving publicerade änkan Kristen Hayes en kärleksfull och sorgsen text på sin Instagram. Hon skrev ”Jag är så tacksam för dem”, med en bild på barnen.

På sin Instagramstory skrev Kristen Hayes ”Jag saknar dig så”, med en bild på en solnedgång. Hon lade till en smiley på en ängel, skriver People.

Den 21 november skulle NHL-spelaren fyllt 32. På sin Instagram hyllade Kristen Hayes sin borgånga makes födelsedag, med att dela ett par bilder på paret – bland annat från parets bröllop.

I inlägget skriver änkan att hon inte har ord för att förklara hur stor saknad hon känner. ”Grattis på födelsedag till min vackra man, bästa vän, pappan till mina barn. Det kommer aldrig att finnas rätt ord för att beskriva hur mycket pojkarna och jag saknar dig.”

Jag vet att din kärlek kommer finnas med barnen i all evighet. Med Beus ord: ”Jag älskar pappa så, så mycket”, ”Grattis på födelsedagen min ängel”, skrev änkan då.

LÄS OCKSÅ: Jimmy Hayes dödsorsak fastställd – fruns chock: ”Visade inga tecken”

LÄS OCKSÅ: 32-årige Alex dog – flickvännen använde hans sperma och blev gravid

Foto: INSTAGRAM, TT

SENASTE NYTT!