TV4:s kryptiska svar om Lotta och Stefans framtid i Bingolotto

Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Foto: TT/Bingolotto

Bingolotto hintar om att en stor nyhet ska presenteras.
På bilden syns en man i kavaj och nu ger TV4 ett kryptiskt svar.
Kan det vara så att Lotta Engberg eller Stefan Odelberg ska bytas ut? Här är allt vi vet!

Efter att Rickard Olsson beslutade sig för att sluta som programledare för Bingolotto i våras, blev det snabbt klart vilka som skulle ta över. Lotta Engberg som tidigare haft rollen bestämde sig för att återvända och som partner fick hon Stefan Odelberg. Duon har sedan dess turats om att leda det populära söndagsprogrammet.

Stefan Odelberg ersattes plötsligt av Casper Janebrink

I julas fick dock TV4-tittarna se Lotta och Stefan ihop då de ledde den populära uppesittarkvällen. Men bara en vecka senare, under Bingolottos nyårssändning, saknades Stefan i rutan och istället var han ersatt med Arvingarna-sångaren Casper Janebrink.

LÄS MER: Bingolottos Stefan Odelberg skiljer sig från Berna Inceoglu

När Hänt pratade med Casper inför programledar-jobbet avslöjade han att drömmen om att leda Bingolotto funnits med ett bra tag.

– För några år sedan gjorde jag ett Bingolotto-program, då jag hoppade in som vikarie för Ingvar Oldsberg. Och då sa jag till produktionen att det här var kul, det här gör jag gärna om igen. Det har väl funnits kvar lite grann hos dem att jag har haft intresse för det där. Så nu dök frågan upp och jag sa självklart, sa då Casper.

Bingolottos hemliga nyhet – ovissheten för framtiden

Sedan det nya året drog igång har Stefan däremot varit tillbaka i rutan och lett programmet. Däremot kan nu Bingolotto avslöja att något stort är på gång att ske. Bingolotto har nämligen publicerat en inlägg på sociala medier där det står skrivet:

”Spännande nyhet på gång. Det jobbas just nu för fullt med en spännande nyhet som kommer att presenteras inom kort. Kan du gissa vad det är?”.

Till texten finns en bild på vad som ser ut att vara en man iklädd vit kavaj. Kan det möjligtvis vara så att en av programledarna är påväg att bytas ut? Eller ska Lotta och Stefan kanske få sällskap? Alternativt att något spel ska tilläggas? När Hänt kontaktar John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto, kommer han med ett kryptiskt svar.

”Kan tyvärr inte ge någon info om detta ännu”.

Det återstår helt enkelt att se vad den stora nyheten för Bingolottos framtid innebär.

LÄS OCKSÅ: Suzanne Reuter om rollen som Ica-Stina – erkänner lögnen

LÄS OCKSÅ: Samir Badran om skönhetsoperationen – efter händelsen med Sigrid Bernson

Bingolotto

Foto: Bingolotto