ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bingolotto-gästernas fling på hemvägen – blev ett par efter uppesittarkvällen

24 dec, 2023 
Linn Seipel
marie serneholt uppesittarkväll
Bingolottos uppesittarkväll är en självklar del av jul för många svenskar – och varje år besöks sändningen av flera stora namn.
Här minns Edward Blom tillbaka på ett år – då kärleken spirade mellan två artister!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Under lördagen var det många som firade dagen för dopparedagen med Bingolottos uppesittarkväll. Men när det kommer till direktsänd tv är det lätt hänt att det blir tokigt. Årets uppesittarkväll på TV4 drabbades bland annat av tekniska problem, vilket fått många tittare att rasa på kanalens sociala medier.

Nyligen träffade Hänt gastronomen Edward Blom, som då mindes tillbaka på julen 2013 då han medverkade i sändningen. Det var en galen upplevelse, berättar han, bland annat då det började brinna mitt i sändning.

Annons
Bingolottos uppesittarkväll 2013, Marie Serneholt och Jan Bylund.

Kärleken uppstod – efter Bingolottos uppesittarkväll

Men kvällens galenskaper tog inte slut där. Produktionen blev nämligen startskottet på en ny kärlek.

– Det var så roligt, för vi skulle flyga hem och det var alla de här unga grabbarna från De Vet Du och så var det Marie Serneholt, och hon blev ju nästan tillsammans med en av de den kvällen, berättar Edward Blom.

Och inte bara nästan Edward! De Vet Du-Johan Gunterberg, 35, och Marie Serneholt, 40, blev ett par i några år från och med den kvällen. I ett avsnitt från 2017 av podcasten Nemo möter en vän berättar Johan mer hur kvällen gick till:

Annons

– Vi var på Bingolotto för länge sen. Då ville Hunk snacka med Marie. Men grejen är den att jag och Marie, alltså ibland kan man få en connection med någon utan att man liksom egentligen säger något. Det var någonting där och så började det, berättade Johan då och fortsatte:

– Senare var vi på julmingel på TV4 och det var då vi började prata ordentligt.

marie serneholt johan gunterberg
Marie Serneholt och Johan Gunterberg 2016.

Marie Serneholt: ”Jag har frågat chans”

Även Marie bekräftade då relationen i en intervju med Aftonbladet:

Annons

– Johan är helt underbar. Jag har frågat chans men vi får se vad han svarar.

FOTO: TT/Mathias Otterberg

Annons