TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lotta Engberg plockas bort från TV4 – anledningen bakom beslutet

15 nov, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Lotta Engberg
Efter ödesbeskedet inför Bingolottos Uppesittarkväll försvinner nu Bingolotto från TV4.
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

aVarje söndag sänds Bingolotto på TV4 och genom åren har det blivit ett populärt program, likaså har programledarna blivit folkkära. Bland andra har Gunde Svan, Rickard Olsson, Marie Serneholt och Ingvar Oldsberg lett programmet.

Numera är det den omtyckta duon Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som håller i taktpinnen för Bingolotto.

Men nu försvinner det omtyckta programmet ur rutan på TV4.

Beskedet om Bingolottos Uppesittarkväll

Nyligen presenterades vilka som kommer leda alla Bingolotto-tittare in till det nya året 2023 i Nyårsbingot. Tillsammans med programledarna Lotta och Stefan kommer även Sarah Dawn Finer, 41, och Daniel Norberg, 32, vara årets nyårsvärdar.

När Hänt ställde frågan till Bingolotto om vilka som kommer vara programledare för årets Uppesittarkväll avslöjades det att det är just programledarduon Lotta och Stefan som leder den stora kvällen. Men dock får alla tittare vänta lite längre innan man får reda på vilka som kommer vara gäster i programmet dagen före julafton.

Annons

”Lotta och Stefan leder men allt är inte klart ännu så ber om att återkomma längre fram”, skrev John Sarafian, pr-ansvarig för Bingolotto tidigare till Hänt.

Därför försvinner Bingolotto och Lotta Engberg från TV4

Efter det tidigare oklarheterna försvinner nu Bingolotto och Lotta Engberg från TV4.

Orsaken till att söndagens bingo lyser med sin frånvaro på kanalen är på grund öppningsmatchen i fotbolls-VM 2022. Och det är inga mindre än värdnationen Qatar som möter Ecuador på Al Bayt Stadium i Qatar.

Som tur är så kommer tittarna inte bli helt utan Bingolotto då programmet flyttar över till Sjuan. Det är inte första gången som det är just Bingolotto som flyttar till grannkanalen på grund av en idrottshändelse och tidigare har tittare uttryckt sin ilska.

”Igår så var det dags att dra igång sommarens tredje Sommarkväll, denna vecka i Sjuan då det var fotboll i TV4. Aldrig roligt att sända i Sjuan då det är en kanal som många inte har tillgång till, men bättre det än att ställa in som ni gjorde förra sommaren då det var fotboll i TV4.”, skrev en tittare i samband med damernas fotbolls-EM i somras.

FOTO: TV4

Annons