Bingo Rimér ber följarna om råd – efter frågan från Julia Franzéns mamma

Bingo Rimér och Julia Fanzén

Foto: Instagram/TT

Bingo Rimér har mötts av en undran från Julia Franzéns mamma.
Nu ber han följarna om hjälp för att kunna besvara frågan.
Jag tycker det är så svårt att välja, skriver Bingo på Instagram.

Tv-profilen Julia Franzén, 30, och fotografen Bingo Rimér, 45, har funnit varandra. Det var i mitten på oktober som Julia bekräftade för Hänt att duon dejtar. Sedan dess har de allt mer visat upp sin lycka i offentligheten.

Strax efter att Julia och Bingo spenderat en hel helg ihop flyttade Julia till Marbella. Men detta har inte stoppat dem ifrån att ses, Bingo har nämligen rest till Julia både med och utan barn.

Julia och Bingos tankar kring att skaffa barn

Något som dessutom kommit på tal är deras tankar kring att skaffa barn. Bingo har sedan tidigare relationer dottern Nova, 17, samt sönerna Ringo, 10, och Rambo, 7. Härom veckan skrev han ett långt inlägg där han funderade på om han skulle våga skaffa fler barn i framtiden.

Julia som däremot inte har några barn har tidigare skrivit på Instagram att hon till hundraprocent vill ha barn.

LÄS MER: Dotterns krav på Bingo Rimér efter nya romansen

Efter att spenderat förra semester med Bingos söner så är nu duon barnfri. På sociala medier visar de flitigt upp vad de har för sig. Det ser ut att ha blivit en hel del träning, goda middagar och hemmamys. Bingo har även publicerat ett helt bildspel på sig och Julia gosandes i en säng. Det är både kyssar och kramar som syns ske mellan duon på bilderna.

Bingos fråga till följarna efter Julias mammas undran

Till bildspelet ber nu Bingo sina följare om hjälp – efter att han fått en fråga från Julias mamma.

”Ni måste verkligen hjälpa mig välja bild här. Julias gulliga mamma Marie hörde av sig till mig och frågade om jag hade någon gullig bild på oss tillsammans och jag tycker det är så svårt att välja rätt bild. Hon kommer ju säkert använda bilden som skärmsläckare och visa alla hon känner i Lerum där hon bor och då vill man ju att det skall vara en fin bild. Vilken av dessa bilder tror ni passar henne bäst. Jag gillar nog sista bilden mest. Vilken bild gillar ni?”, skriver Bingo på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia syns även i kommentarsfältet där hon passat på att tagga sin mamma, som nu dessutom gett sitt svar.

”Ok...om du frågar mig så är ni fina på alla bilderna. Men måste jag välja så bild nr 2 och 4”, skriver Julias mamma Marie i en kommentar.

Bingos ex Katrin Zytomierska, 42, har också dykt upp bland kommentarerna men verkar inte lika imponerad över bildspelet och konversationerna.

Asså herregud”, skriver Katrin.

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor om Tilde de Paula Ebys relation med maken Thomas

LÄS OCKSÅ: Josef Loco bekräftar nya kärlekslyckan med Isabelle Gustafsson

Bingo Rimérs Instagraminlägg
Instagram