ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bingo Rimérs relation till Arvingarna-Therese – avslöjar okända förflutna

07 feb, 2023 
Bingo Rimér och Arvingarna
Bingo Rimér har ett okänt förflutet med en av Arvingarna profilernas tjejer.
I en intervju med Hänt berättar nu fotografen om sin tidigare relation med Therese.
– I den här lilla byhålan där jag växte upp, det här var så stort, säger Bingo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Bingo Rimér, 47, är idag tillsammans med programledaren och influencern Julia Franzén, 32. Kärleken sprudlar och paret har varit öppna med att de vill ha barn tillsammans. Sedan två tidigare relationer har Bingo barnen Nova, Ringo och Rambo. När storken kommer på besök för Julia och Bingos del återstår helt enkelt att se.

Några andra som däremot nyligen blev småbarnsföräldrar är Arvingarna-profilen Casper Janebrink, 53, och hans flickvän Therese Andersson, 35. Bingos flickvän Julia är ett stort fan av dansbandet och har tidigare berättat om sin relation till ledsångaren.

Avingarna-profilens stora kärlekslycka – Therese okända förflutna avslöjat

Men nu visar det sig att det inte bara är Julia som har en relation till bandet. Även Bingo har en viss koppling till Arvingarna, då han går långt tillbaka med Lars "Lasseman" Larssons, 50, fru Therese Larsson.

Annons

– Lasseman fiskade ju upp en tjej i mitt plugg, där jag växte upp i Karlshamn, Blekinge. Alltså hans fru Therese, Tessan. Så jag har också en relation till Arvingarna på det sättet, säger Bingo och fortsätter:

– I den här lilla byhålan där jag växte upp, det här var så stort. Hon var ju, eller är ju en otroligt vacker tjej såklart. Hon var liksom Julia Franzén i Karlshamn. Otroligt snygg, karismatisk, rolig, perfekt för programledarroll och allting. Hon bara drog från stan med han Lasseman.

Lasseman och Thereses bakslag med husrenoveringen

Lasseman och Therese är sedan 23 år tillbaka gifta. Tillsammans tycker de om att renovera. I tv-programmet Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan fick tittarna se paret lyxvilla som de under förra året sedan sålde.

Just nu är de i full gång med att istället renovera sitt nya hem. Nyligen berättade de för Hänt att renoveringarna har landat på en högre prislapp än väntat.

– Allt blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss, sa då Therese till Hänt.

FOTO: Hant.se/Instagram

Annons