ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans”

03 feb, 2023 
Julia Franzén och Casper Janebrink
Julia Franzén har länge varit ett troget Arvingarna-fan.
Nu berättar hon om den privata relationen till Capser Janebrink och om hur även en romans kunde ha uppstått.
– Det fanns en liten chans där när han var singel, säger Julia till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Julia Franzén, 32, är just nu aktuell som programledare för Love island Sverige. Arbetet har dessvärre inte inneburit att Julia behöver finnas på plats i Dominikanska republiken på heltid utan efter några veckors inspelning begav sig Julia hem till Sverige. Snart är det däremot dags att åka tillbaka och kolla läget hos deltagarna.

Julia Franzén avslöjar privata relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans”

Ett annat program som Julia förknippas med är Bachelorette. Hon sökte nämligen efter kärleken i programmet som sändes härom året. Vad som kom på tal då var hennes kärlek till dansbandet Arvingarna. Men hur ser egentligen Julias relation till bandets frontman Casper Janebrink, 53, ut?

Annons

– Jag har träffat Casper i sånna media-sammanhang typ. I Bachelorette var det en kille som inte gillade Arvingarna och då ifrågasatte jag det väldigt mycket. Han sjönk från här till här. Hur kan man inte gilla Arvingarna? Jag älskar Arvingarna, jag har så mycket härliga minnen från det när jag gick i gymnasiet att man dansade till dem på någon brygga i skärgården, säger Julia och fortsätter:

– Min bästis Jeffa har också alltid varit väldigt kär i Casper men nu har ju han en ny tjej. Det fanns en liten chans där när han var singel och vi försökte para ihop dem, vi startade en gruppchatt men det blev inget. Han hann skaffa en ny tjej så det är väl den privata relationen vi har. När jag pratade om de i Bachelorette så skickade de en tröja och en keps med sin logga.

Casper Janebrinks första bild på sonen Hugo – visar i direktsändningen

Precis som Julia säger så avslöjade Casper för cirka ett år sedan att han funnit kärleken i Therese Andersson, 35.

FOTO: TT

Annons