AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén lämnar Love island – egna orden om händelsen: ”Så är det”

25 jan, 2023 
JULIA FRANZÉN
En ny säsong av Love island Sverige är igång och Julia Franzén är programledare.
Men bara dagar efter premiären är hon återigen på svensk mark.
Här är anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”Brand logo
Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”

Love island Sverige är igång igen efter några års uppehåll. Det populära dejtingprogrammet går ut på att hitta äkta kärlek och det är något som är upp till tittarna att avgöra.

Love island sticker ut lite från mängden, först och främst eftersom det är tittarna som bestämmer. Men också för att det i princip är direktsänt. Vad som händer i huset får tittarna se bara några timmar senare.

Nytt för i år är att programledaren är utbytt. I år är det nämligen ingen mindre än Bachelorette-stjärnan Julia Franzén, 32, som håller i taktpinnen.

Premiären hotad – skogsbränder härjar i Dominikanska republiken

Inför inspelningarna var Julia enormt taggad och hon satte sig glatt på ett plan över till Dominikanska republiken, där Love island spelas in. Men väl på plats blev läget aningen osäkert – först trodde man nämligen att skogsbränderna skulle sätta stopp för allt.

Annons

Vi såg bara massa rök från vårt hus men när man ser närbilderna så är det ju så sorgligt när skog brinner ner…”, förklarade Julia för Hänt och fortsatte:

Vi har en hel avdelning som jobbar med säkerheten och när branden var som värst så hade de tight dialog med myndigheterna. Det upparbetades olika krisplaner på vad som skulle hända om vi blev tvungna att evakuera. Man såg ju det värsta framför sig att någon skulle bli skadad…

Som tur är blev det inte värre än så och premiären kunde gå av stapeln precis som planerat.

Julia Franzén lämnar Love island – anledningen bakom

I premiäravsnittet fick tittarna lära känna deltagarna lite mer och Julia gjorde debut som programledare. Men bara en dag efter premiären var hon återigen på plats på svensk mark, i Stockholm.

När Hänt når henne berättar hon varför:

”Jag åker tillbaka och spelar in det jag ska vara med i. Jag kommer inte vara med mellan det, utan deltagarna får sms – så är det i hela världen”, skriver Julia och syftar på att det är samma upplägg för programledarna i alla länders upplagor av Love island.

FOTO: TV4

Annons