LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik svarar på gravidryktet – efter följarnas frågor

25 jan, 2023 
PEG PARNEVIK
Den senaste tiden har följarna trott att Peg Parnevik är gravid.
Nu svarar hon på ryktet.
”Kan en kvinna ha en mage?”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Peg Parnevik, 27, är en av Sveriges främsta artister och de senaste åren har karriären gått som på räls.

För några dagar sedan släppte hon dessutom en ny låt, som redan verkar uppskattas starkt av fansen. Nya låten Misslyckad & hatad ligger nämligen etta på svenska topplistorna på Spotify.

Men i samband med låtsläppet la hon upp en bild som har fått följarna att börja undra. Nu ryter hon ifrån efter orden om en eventuell graviditet.

Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht

Peg kommer från en av Sveriges kändaste familjer och i flera säsonger fick vi ta del av familjen Parneviks vardag i deras tv-serie Parneviks. Då bodde de i Casa Mia i Jupiter, Florida. Men sedan dess har mycket hänt.

Bland annat har Jesper och Mia Parnevik sålt den berömda villan och flyttat till ett mindre hus i Florida. Dessutom har alla barnen flyttat hemifrån. Penny Parnevik, xx, har gift sig och flyttat till Sverige och stadgat sig här tillsammans med maken Douglas Murray, xx. De har även fått två barn tillsammans och väntar sitt tredje inom några månader.

Annons

För Phillippa Parnevik, xx, och Phoenix Parnevik, xx, har det också hänt ett och annat. Båda har skaffat partner och de båda är ofta på resande fot, främst mellan USA och Sverige.

För Peg har det också hänt en hel del sedan Parneviks sändes på tv. Då var hon fortfarande tillsammans med Filip Lamprecht, xx, men i samband med Let's dance 2021 gjorde de slut och idag är hon istället ihop med musikproducenten Jesper Niklasson, 25. Peg och Jesper kilar stadigt i sin relation och nyligen berättade Peg hur hon ser på att skaffa barn.

Peg ryter ifrån efter gravidryktet

Det var i podden Peg & Penny som Peg berättade att hon också vill skaffa barn en vacker dag.

– Jag är 27. Jag har väl börjat fundera över hur min livsplan ser ut. Vill jag vara en karriärkvinna för alltid? Nej, eller jo, jag vill alltid jobba men vid något tillfälle tror jag ändå att jag vill ha barn och ha en familj, sa Peg, varpå Penny svarade:

Annons

– Herregud! Det är så spännande, så har det inte alltid varit för dig.

Men nu verkar det däremot ha blivit ett missförstånd. Peg har lagt upp en bild på Instagram där hon håller händerna för magen och nu väller gratulationerna in.

”Grattis”, skriver en person.

”Mommy?”, skriver en annan.

”Grattis till att bli mamma...”, skriver en tredje och då inser Peg att hon behöver förklara ett och annat.

”Jag är inte gravid”, skriver hon.

Nu väljer hon även att gå ut med ett förtydligande.

”Jag är inte fucking gravid? Kan en kvinna ha en mage?”, skriver hon i en Insta-story.

PEG PARNEVIK

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons