bianca ingrosso

Bianca Ingrosso vill köpa ytterligare ett boende – avslöjar drömmen

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso äger två fastigheter på Östermalm och en i Palma.
Nu avslöjar hon att ytterligare ett inköp finns med i planerna.
– Jag får panik för det enda jag vill nu är att köpa ett hus här, säger hon i en video på Youtube.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”
0:28

Efter reklamen: Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”

(0:28)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, köpte hösten 2021 en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm i Stockholm. Lägenheten väntar däremot på renovering och därför bor Bianca fortsatt i sin gamla lägenhet som hon inte heller planerar att sälja.

Därför behåller Bianca Ingrosso även gamla lägenheten: ”Kan inte sälja den”

Det var nyligen som Bianca bekräftade att hon vill behålla även den Östermalms-fastigheten. Sälja kände hon nämligen inte att det var frågan om.

"Det är något magiskt med denna lägenhet. Jag bara kan inte sälja den till någon random. Mitt första riktiga hem där jag mådde bra. Här är jag trygg och tills vidare är jag inte redo att släppa taget om denna älskade lilla pärla. Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bo där sen. Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha” skrev hon då på sin Instagram.

Bianca Ingrossos nya önskan – vill köpa lyxhus i fjällen: ”Älskar det här”

Utöver de två lägenheterna i Stockholm har Bianca även köpt sig en nyproducerad lägenhet i Palma på Mallorca. Och nu har hon kommer fram till att en stuga i fjällen är väldigt lockande. Det är i en ny video på Youtube som Bianca befinner sig i fjällen tillsammans med vännerna Lovisa Worge, 26, och Lucas Feola, 25. Efter dagarna i lyxhuset som kompisarna hyrt förklarar Bianca att hon gärna vill köpa något liknanade.

– Vi ska ta oss ut i det här kalla, kalla, kalla vädret. Jag tror att vi ska åka och ta en kopp varm choklad någonstans. Sen ska vi åka tillbaka hit, de ska ha ett möte och sen ska vi åka till en badtunna med bastu och bada isbad, basta, säger Bianca och fortsätter:

– Jag älskar det här. Vi är i Vemdalen om jag inte har sagt det. Jag får panik för det enda jag vill nu är att köpa ett hus här. En sådan här typ timmerstuga och skaffa mig ett körkort och börja åka upp, bara njuta och vara här på helgerna, typ torsdag till söndag.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN