bianca ingrosso

Bianca Ingrossos nya besked om lägenheten – vill ge bort den till Theo

Bianca Ingrossos nya besked om lägenheten – vill ge bort den till Theo

Bianca Ingrosso är fortfarande i full gång med att renovera sin paradvåning på Östermalm.
Nu kommer hon med ett nytt besked om hennes nuvarande lägenhet – hon vill ge bort den till sin bror.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrossos, 28, karriär går som som tåget och under hösten 2021 kunde hon avslöja att hon investerat i en gigantisk våning på Östermalm i Stockholm.

Lägenheten har en boarea på 300 kvadratmeter, fyra rum, otroligt ljusinsläpp, kakelugn och stuckatur i taket. Senare kunde hon avslöja att prislappen på drömlägenheten låg på över 40 miljoner kronor.

I dagsläget bor hon kvar i en annan lägenhet på Östermalm och än ser flyttlasset inte ut att gå på ett tag – renovering och annat har stått i vägen för en flytt.

Men när hon väl kan flytta in i den flådiga våningen verkar planen inte heller då vara att sälja hennes nuvarande lägenhet. På en frågestund på Instagram berättar hon varför hon inte vill sälja den – och vad planen istället är.

För att jag inte vill. Det är något magiskt med denna lägenhet. Jag bara kan inte sälja den till någon random. Mitt första riktiga hem där jag mådde bra. Här är jag trygg och tills vidare är jag inte redo att släppa taget om denna älskade lilla pärla. Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bo där sen. Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha” skriver hon på sin Instagram.

Om Theo Wahlgren, 15, får ta över lägenheten när han fyller 18 återstår helt enkelt att se!

Bianca Ingrossos Instagram-story

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Därför dröjer renoveringen – nu svarar Bianca på frågan om flytten

I samma frågestund svarade hon dessutom på varför renoveringen har dragit ut så mycket på tiden – och det visar sig att hon bytte team och började om från början efter tio månader.

”Jag bytte team efter 10 månader och började om på nytt med ALLT! Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid och bara vara en lugn och rolig resa. Jag känner det i kroppen att denna lägenhet kommer vara min healing-plats, min trygga borg och min läkning, så det får ta sin tid. Nu har jag hittat mitt team och det känns så så så rätt!”, skriver Bianca på Instagram.

Biancas mamma och bröder flyttade in i våningen

Ännu en anledning till att flytten dröjer är att hennes mamma Pernilla Wahlgren och bröder Oliver Wahlgren Ingrosso och Theo Wahlgren flyttade in i våningen under en period när de själva renoverade sina hem.

Nu kan iallafall Pernilla pusta ut. Hennes husprojekt som hon jobbat med är nu klart och strax innan jul kunde hon flytta in tillsammans med sin fästman Christian Bauer och sonen Theo.

FOTO: Discovery+/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN