bianca ingrosso

Därför stoppas renoveringen av Bianca Ingrossos nya lyxlägenhet

Bianca Ingrossos nya lägenhet

För ett år sedan köpte Bianca Ingrosso en paradvåning.
Men det verkar som att flytten inte kommer att ske i närtid.
I en ny video på Youtube förklarar hon varför renoveringen drar ut på tiden.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Att det går bra för Bianca Ingrosso, 27, har nog inte undgått något. 2020 blev hon ekonomiskt oberoende, efter att ett riskkapitalbolag köpt halva sminkföretaget Caia, där Bianca är medgrundare.

Bianca älskar att spendera pengar på mat och kläder, men snålar heller inte när det kommer till fastigheter. Hon har sedan ett par år tillbaka varit bosatt i en stor lägenhet på Östermalm och äger även en lägenhet i Palma de Mallorca i Spanien. Semesterboendet är dock inte färdigbyggt och Bianca Ingrosso avslöjade nyligen att hon funderar på att göra sig av med den.

– Nu vill jag ju sälja min lägenhet i Palma och köpa i Italien, sa hon till Aftonbladet då.

Bianca Ingrossos nya våning på Östermalm – så ser den ut

Den lägenhet som Bianca bor i nu har gjorts om en hel del sedan hon köpte den. Renoveringen tog många månader och det var faktiskt tv-profilens bonusmamma, Åsa Ingrosso, 47, som hjälpte henne inreda den.

Nu har Bianca vuxit ifrån denna och hösten 2021 köpte hon ett nytt boende. Den nya lägenheten, eller rättare sagt våningen, är hela 300 kvadratmeter stor.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr, förklarade hon i en video på Youtube.

Hur dyr var den då? Våningen ska ha kostat långt över 40 miljoner kronor och följarna har fått se en glimt av den i sociala medier. Bianca har tidigare förklarat att lägenheten har fiskbensparkett, höga fönster och en hel del stukatur.

Pernilla Wahlgren flyttar in hos Bianca

Men det nya lägenhetsköpet har varit långt ifrån problemfritt. Bianca Ingrosso vill renovera våningen, men eftersom hennes mamma Pernilla Wahlgren, 54, bor där just nu står det still på den fronten.

När Pernilla flyttade in i lägenheten berättade Bianca att renoveringen drar igång i augusti. Därefter har datumet flyttats fram ytterligare.

”Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad”, skrev Bianca Ingrosso i en Instagram story i slutet av augusti.

Därför stoppas renoveringen av Bianca Ingrossos nya lägenhet

Vad är det egentligen som hindrar entreprenören från att komma igång med projektet? I en ny video på Youtube, som Bianca har spelat in med kollegorna Lovisa Worge, 25, och Vanessa Lindblad, 38, reder hon ut saken.

– Du kan inte börja din renovering förrän din mamma har ett hem?, frågar Vanessa.

– Nej. Nu väntar vi på att jag och Valle ska bonda, svarar Bianca.

Valle, eller Valentino Lindblad, 35, är alltså Vanessas make.

– Valle ska hjälpa till och projektleda alltså, förtydligar Vanessa.

Det verkar alltså finnas flera olika anledningar till att Bianca Ingrosso inte kan påbörja renoveringen av lyxlägenheten riktigt ännu.

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN