TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrossos besked om nya lyxlägenheten: ”Nu vill jag...”

13 okt, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso äger i nuläget två våningar på Östermalm i Stockholm.
Dessutom äger hon en nyproducerad lägenhet belägen på semesterön Mallorca i Spanien.
Men nu avslöjar hon att hon vill sälja.
Annons
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"Brand logo
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

Den som följer den framgångsrika entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har fått följa med på hennes stora projekt med renoveringar av lägenheter som aldrig tycks ha ett slut.

Hon har lagt ner oerhört mycket tid och pengar på den lägenhet hon i nuläget bor i för att få den precis så som hon vill ha den.

Men sanningen är den att hon dessutom har köpt sig en flådig våning för över 40 miljoner på Östermalm i Stockholm, något som hon avslöjat på sin Youtube. Lägenheten genomgår i detta nu stora renoveringar innan hon kan ta flyttlasset från sitt nuvarande boende.

Det verkar däremot dröja innan Bianca får flytta in – hon har nämligen stött på patrull med renoveringen som gör att den skjuts upp.

”Åh förresten! Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad.”, skriver Bianca Ingrosso i en Instagram-story.

Bianca Ingrossos dyra köp – äger semesterboende i Spanien

Men som om inte dessa gigantiska projekt vore nog så äger hon faktiskt ännu ett fastighetsobjekt – hon meddelande nämligen ifjol att hon köpt sig en lägenhet i Palma de Mallorca i Spanien.

Annons

Anledningen till att hon köpt sig ett sommarboende i Palma är för att hon tillbringat mycket tid på semesterön. Hennes pappa Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso bor nämligen där och äger flera restauranger.

När hon förra våren delade med sig av nyheten att hon blivit med boende i Spanien berättade hon att lägenheten är allt hon kunnat drömma om.

”En rolig nyhet är att den är stor, terass med glasväggar runt typ hela lägenheten, och utsikt över havet, mycket sten, trä och öppna ytor. Poolområdet till huset är snyggare än alla hotell jag varit på i Mallorca samt läget är”, skrev Bianca på Instagram då och gör en emoji som betyder utmärkt.

Samtidigt förklarade hon att den exklusiva lägenheten inte skulle vara färdig på länge. Inte förrän 2022 skulle det vara möjligt att flytta in.

”En tråkig nyhet är att den inte är klar förrän om 2 år typ haha.”, skriver hon.

Nu vill Bianca Ingrosso sälja sin lägenhet i Palma

Nu har vi inte hört henne prata om lägenheten på ett bra tag och än har vi inte sett Bianca befinna sig i den flådiga lägenheten på semsterön. Samtidigt säger hon i en intervju med Aftonbladet att hon nu vill sälja lägenheten.

– Nu vill jag ju sälja min lägenhet i Palma och köpa i Italien, säger Bianca till Aftonbladet.

Fortsatt säger hon att hon har många framtidsplaner gällande semesterboenden.

– Sedan åka till New York och då vill jag självklart sälja i både Italien och Palma och vara i New York.

Ja möjligheterna är många!

FOTO: Tim Aro/TT

Annons