ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför flyttar inte Bianca Ingrosso in i sin nya lägenhet: ”Jag bytte”

12 jan, 2023 
Det var under hösten 2021 som Bianca Ingrosso köpte en lyxvåning på Östermalm.
Men entrepenören har fortfarande inte flyttat in än och hela processen med renoveringen har dragit ut på tiden.
Nu berättar om hon varför lägenheten tagit så lång tid att få klar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Bianca Ingrosso, 28, har haft det fullt upp under gångna året med en fullspäckad karriär och en stor renovering av sin nya lägenhet på 300 kvadratmeter. 2021 köpte hon nämligen en paradvåning på Östermalm som ska ha kostat långt över 40 miljoner kronor.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr, förklarade hon i en video på Youtube.

Bianca Ingrossos stora renovering av nya lägenheten

Vi har fått följa Biancas resa med lägenheten på sociala medier där hon har uppdaterat sina följare om den stora renoveringen som hon ska göra.

Annons

Men renoveringen har stått stilla under en lång tid och det har varit oklart när Bianca egentligen ska flytta in i lägenheten. Även hennes mamma Pernilla Wahlgren, 55, flyttade in i paradvåningen och bodde där under en tid.

När Pernilla flyttade in i lägenheten berättade Bianca att renoveringen skulle dra igång i augusti i fjol. Därefter har datumet flyttats fram ytterligare.

”Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad”, skrev Bianca Ingrosso i en Instagram story i slutet av augusti.

Därför stoppas renoveringen av Bianca Ingrossos nya lägenhet

Vad är det egentligen som hindrar Bianca från att komma igång med sitt drömprojekt?

Annons

Nyligen hade entrepenören en frågestund på Instagram där hon svarade på allt mellan himmel och jord.

Väl där var det en följare som frågade varför hennes renovering dröjer och följaren skrev även att hen hade velat flyttat in nu på direkten.

”Jag bytte team efter 10 månader och började om på nytt med ALLT! Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid och bara vara en lugn och rolig resa. Jag känner det i kroppen att denna lägenhet kommer vara min healing-plats, min trygga borg och min läkning, så det får ta sin tid. Nu har jag hittat mitt team och det känns så så så rätt!”, skriver Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso Instastory

Vad kul att det går framåt med renoveringen!

Hänt har sökt Bianca Ingrosso utan framgång.

FOTO: YOUTUBE

Annons