TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så är Elena Belles och Bingo Rimérs relation idag – 16 år efter uppbrottet

29 aug, 2021 
Bingo Rimér, Elena Belle
Bingo Rimér och Elena Belle dejtade varandra för många år sedan, under tiden då hon hette Natacha Peyre.
Men då är då och nu är nu, så hur ser deras relation egentligen ut idag?
Hänt reder ut!
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Bingo Rimér, 46, och Elena Belle, 36, var ett par under ett års tid. Då hade Bingo nyligen separerat från exet Erika Heizinger, som han har dottern Nova Rimér, 18, med.

Men efter ett år ihop valde Bingo och Elena, eller Natacha Peyre som hon hette på den tiden, att gå skilda vägar. Kort efter det var det dags för Elena att medverka i Paradise hotel och i en intervju med Aftonbladet berättade Bingo då att han inte skulle missa ett enda avsnitt.

På frågan om Bingo kände sig orolig för att se sin ex-flickvän i en dokusåpa svarade han:

– Jo, men hon har redan sett mig hångla med andra så det är helt okej. Vi har en bra vänskapsrelation och jag kan lova att jag inte kommer att missa ett avsnitt, sa han då till tidningen.

Det gör Elena Belle idag

Däremot är detta över 16 år sedan och under årens gång har mycket hunnit hända. Som vi alla vet vid det här laget har ju Elena till exempel flyttat till USA och varit med i Svenska hollywoodfruar.

Annons

I december 2016 gifte hon sig med Michael Theanne under en sagolik ceremoni på paradisön Bora bora och tillsammans fick de sedan dottern Luna, 3. Men förra året hände det ofattbara. Michael föll plötsligt ihop under en promenad med parets hundar och dog, endast 45 år gammal.

Det visade sig sedan att Michael hade dött av en massiv hjärtattack. Sedan dess har Elena kämpat med sorgen och nyligen berättade hon utförligt om hur allt gick till.

När Elena gick ut med nyheten om sin makes död så stöttade Bingo genom att gilla hennes bild på Instagram.

Det gör Bingo Rimér idag

Bingo å andra sidan har hållit sig kvar hemma i Sverige och fått sönerna Ringo och Rambo med bloggerskan och hälsoprofilen Katrin Zytomierska, 43. Bingo och Katrin är inte längre ett par men de har en unik relation till varandra. Än idag gör de nämligen fortfarande massa saker ihop, både för barnens men också sin egna skull. Dessutom driver de den populära podcasten Relationspodden tillsammans.

Annons

När Bingo var yngre var han flickfotograf och fotade svenska kändisar som Carolina Gynning, Magdalena Graaf, Hannah Graaf, Victoria Silvstedt och även Elena Belle. Han har tidigare berättat om relationerna till tjejerna i sin bok En flickfotografs bekännelser. Och i våras kom en ny version ut i form av en dokumentär – den blev väldigt uppskattad.

Så är Elenas och Bingos relation idag

Idag verkar inte Elena och Bingo umgås särskilt ofta, vilket inte är så konstigt med tanke på att de inte bor i samma land. Däremot följer de båda varandra på Instagram vilket betyder att de dyker upp i varandras flöden med jämna mellanrum.

Bingo brukar gilla Elenas bilder lite titt som tätt, men desto mer sällan är det som Elena gillar Bingos bilder. Under de senaste tio veckorna har hon inte gillat en enda bild.

Natacha Peyre, Bingo Rimér

FOTO: TT

Annons