LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimér hyllar Alexander efter uppbrottet från Katrin Z

25 jul, 2018 
Malin Ljung
Bingo Rimer hyllar Katrin Zytomierskas ex Alexander Klingstedt
Ett halvår efter att Katrin Zytomierska och pojkvännen gick skilda vägar passar Bingo Rimér på att hylla Alexander Klingstedt. "Undrar varför inte fler personer håller sams när det finns barn inblandade", frågar sig Bingo Rimér nu.
Annons

I februari meddelade Katrin Zytomierska att hon och pojkvännen Alexander Klingstedt hade gjort slut. 11 månader efter att sonen Falke föddes var uppbrottet ett faktum.

Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också”, skrev hon på Instagram då.

Men bara för att de inte är ett par längre betyder det inte att de inte umgås. För nu visar Katrin Zytomierskas tidigare pojkvän Bingo Rimér upp att de alla tre och samtliga barn njuter av fina dagar i skärgården tillsammans. Och samtidigt passar han på att hylla deras moderna familjekonstellation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Min favoritstund på sommaren är när man landar tillsammans i kvällssolen och myser med barnen efter en lång dag fylld av roliga aktiviteter. Och det är också där Falkes pappa och jag hittar några tydliga gemensamma beröringspunkter”, skriver han på Instagram och fortsätter:

Annons

“Vi älskar båda två en kall öl i kvällssolen med våra älskade söner och att surra om livet. Det behöver ju inte vara mer komplicerat än så tänker jag och undrar varför inte fler personer håller sams när det finns barn inblandade. Gillar inte de flesta föräldrar stekig kvällssol, smarrig iskall öl och sina söta söner?”.

Det låter onekligen som att de alla hittat ett framgångsrikt recept på sina relationer även efter att kärleksförhållandena slocknat. Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gjorde slut för tre år sedan efter att ha varit tillsammans i sex år och är föräldrar till sönerna Ringo, 8, och Rambo, 5.

FOTO: Ibl

Annons