Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierska sätter stopp – nya kärleksbeskedet efter uppbrottet

Katrin Zytomierskas nya kärleksbesked

Katrin Zytomierska avslöjar nu nya detaljer om hennes tankar på framtiden efter uppbrottet från Alexander Klingstedt tidigare i år.

I februari tidigare i år berättade Katrin Zytomierska, 40, och partnern Alexander Klingstedt att de valt att gå skilda vägar. Katrin förklarade att det då bland annat berodde på att det inte är lätt för en annan person att komma in i hennes liv och att hänga med i hennes tempo.

Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också”, skrev hon på Instagram då.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Tillsammans fick Katrin Zytomierska och Alexander Klingstedt sonen Falke, 1, förra året, och efter uppbrottet delar de på vårdnaden om honom. Sedan tidigare relation med fotografen Bingo Rimér har Katrin även barnen Ringo, 8, och Rambo, 5. Hon har tidigare skrivit om sorgen att ibland tvingas vara ifrån sina barn.

Nu skriver hon återigen om barnen, men istället om glädjen att få ha dem nära. I samma veva som hon hyllar den kärlek hon får från sina barn berättar hon att det får henne att inte vilja träffa kärleken på flera år framöver.

Den här kärleken jag får från mina små barn gör att jag inte kommer vilja ha snubbe på minst 10 år. Då tar nog goset slut”, skriver Katrin Zytomierskas nu på sin blogg.

Katrin Zytomierska är känd för sin frispråkighet.

Katrin var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér som hon har två barn med...

...Sönerna Rambo och Ringo.

Med Alexander Klingstedt har hon sonen Falke. Katrin och Alexander gick skilda vägar i början av 2018 efter tre år ihop.

2007-2008 var Katrin gift med Alexander Schulman.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs film på Katrin Z får alla att tappa hakan

LÄS OCKSÅ: 3 månader efter uppbrottet – Katrin Zytomierska om kärlekslivet

FOTO: Ibl

Senaste nytt