Katrin Zytomierska plötsligt singel – därför bryter hon med pojkvännen

Katrin Zytomierska och pojkvännen Alexander Klingstedt går skilda vägar, meddelar hon på Instagram.

Katrin Zytomierska, 40, fick sonen Falke tillsammans med pojkvännen Alexander Klingstedt för knappt ett år sedan. Men nu berättar Katrin på sin Instagram att hon och Alexander valt att gå skilda vägar.

Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg. Jag är sån”, skriver hon och fortsätter:

Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också.

Katrin och Alexander träffade varandra 2015, och först såg Katrin honom som ett ”rebound” efter sin separation från ex-pojkvännen Bingo Rimér, 42. Men annat blev det av den relationen – både barn och riktigt kärlek. Men nu är kärlekssagan över.

Katrin har även sönerna Ringo, 7, och Rambo, 4, tillsammans med Bingo Rimér.

https://www.instagram.com/p/Be_JuBHHAK5/?taken-by=katrinzytomierska

Katrin Zytomierska är känd för sin frispråkighet.

Katrin var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér som hon har två barn med...

...Sönerna Rambo och Ringo.

Med Alexander Klingstedt har hon sonen Falke. Katrin och Alexander gick skilda vägar i början av 2018 efter tre år ihop.

2007-2008 var Katrin gift med Alexander Schulman.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska avslöjar: Därför fick jag sparken av TV4

LÄS OCKSÅ: Katrin Z: Därför skiljde jag mig från Alex Schulman

Foto: IBL

SENASTE NYTT!