Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bingo Rimérs film på Katrin Z får alla att tappa hakan

24 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
När familjens förbränningstoalett går sönder tvekade inte Katrin Zytomierska utan klev in och fixade den. Bredvid står Bingo Rimér med en kamera.
Annons

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér har skilt sig, men har ändå kvar familjens sommarhus gemensamt.

Nu har Bingo Rimér lagt ut en video på Instagram från en incident i parets sommarhus – och det är inget för de kräsmagade.

När familjens förbränningstoalett går sönder kliver Katrin Zytomierska in utan att tveka för att styra upp problemet.

“Det finns få kvinnor som verkligen lever upp till bilden av sig själv lika mycket som Katrin. Det bevisade hon återigen ikväll”, skriver en imponerad Bingo Rimér på Instagram till en film där en oberörd Katrin tar upp en påse från toaletten för att tömma den utomhus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi har en förbränningstoalett på landet som är helt fantastisk och väldigt miljövänlig“, skriver Bingo Rimér och fortsätter:

Men om man bara kissat några droppar så måste man hälla i lite vatten på filtret för att det skall åka ner ordentligt.” 

Det har familjens barn lärt sig, menar Bingo Rimér, även om en av dem hällt på en hel hink vatten vilket gjort att toaletten gått sönder och måste tömmas manuellt.

Annons

Och där står hon på alla fyra och gräver upp hela veckans laddning med avföring. Samtidigt som hennes två ex-män står bakom och fnittrar och hennes styvdotter Nova gömde sig skräckslagen bakom hörnet“, skriver han.

På filmen går Katrin Zytomierska ut och lämnar den äckliga påsen och kommer in och visar upp ett par helt torra händer.

Vad skulle Simone De Beauvior säga om detta? Föddes Katrin till att bli den handlingskraftiga kvinnan? Eller blev hon den?” undrar Bingo Rimér.

https://www.instagram.com/p/BkOP-xvB9lT/?hl=sv&taken-by=bingorimer

FOTO: Ibl

Annons