LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilderna på Jessica Wahlgren och Magnus Normans lyxhus

24 jul, 2022 
Jessica och Magnus
Jessica Wahlgren Norman visar upp nya bilder på lyxhuset med maken Magnus Norman.
Se här!
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

Jessica Wahlgren Norman, 47, är idag gift med tennislegendaren Magnus Norman, 46. Jessica har tidigare varit gift med Pernilla Wahlgrens, 54, lillebror Linus Wahlgren, 45. Tillsammans med ex-maken har hon barnen Linn och Colin.

Fann kärleken i padelhallen: ”Det har gått snabbt”

Jessica och Magnus fann kärleken till varandra för två år sedan och träffades för första gången i en padelhall. I fjol kom beskedet att paret var förlovade.

– I vår ska vi gifta oss. Det har gått snabbt, men för oss känns det inte snabbt, för oss känns det som världens mest naturliga grej. Det känns som att vi har varit tillsammans under en mycket längre tid än vad vi har. Även om det så klart har gått fort när man ser på det så, så känns det som världens mest naturliga grej att vi skulle flytta ihop, gifta oss... jag vill kalla henne för min fru, har Magnus tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons

Historiska bröllopet

Jessica och Magnus bröllop blev en omtalad historia med massor av kändisar. Flera offentliga ansikten var på ceremonin, bland andra Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen och Sofia Wistam var några av gästerna som firade bröllopsparet i Väddö kyrka.

Efter ceremonin i kyrkan firades bröllopsfesten på Grisslehamns havsbad. De nygifta paret reste iväg på en romantiskt smekmånad till Italien och Jessica delade med sig av lyckan på Instagram.

”Jag är helt hänförd. Jag vet inte var jag ska börja! Det finns en risk att min Instagram kommer handla om denna helg och bilder från den ett bra tag framöver”, skrev Jessica efter deras vigsel.

Lyxhemmet – så har du aldrig sett det

Kärleken blomstrar mellan paret och de är återigen hemma efter en smekmånad i Italien och lite andra resmål.

Och ni visar Jessica upp parets inredda och lyxiga terass på sin Instagram.

Hemma igen och tillbaka på vår fina terass. Vi har typ köpt allt på formlagret de har såååå fina grejer. Vi fick så mkt därifrån i bröllopspresent också så tack alla ni som bidrog till denna härliga terass. Jag flyttar liksom bara runt från ett ställe till ett annat. Idag ska jag bara va hemma och va ledig, strunta i alla måsten, bada lite, sola lite, läsa lite, ev en padel, lyssna lite poddar… ååååh vad skönt det ska bli!! SEMESTER”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons