LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Ståhl och Tareq Taylors glädjebesked – bilderna inifrån nya huset

08 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Tareq Taylor, Sofia Ståhl
Sofia Ståhl och Tareq Taylor har flyttat ihop!
Nu visar Sofia upp bilder inifrån nya huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Hälsocoachen Sofia Ståhl, 34, och stjärnkocken Tareq Taylor, 53, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades redan 2019 men inledde sin relation som vänner och kollegor. I en tidigare intervju med Hänt har Sofia berättat att det till en början bara var jobb mellan dem, men sedan växte känslorna fram.

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget.

Sedan dess har mycket hänt och i våras avslöjade paret att de skulle ta det stora steget och bli sambos. Nu har flyttlasset gått och Sofia visar upp bilder inifrån det nya huset!

Tareq Taylor om att flytta till Stockholm

Paret har haft en distansrelation då Tareq varit bosatt i Malmö och Sofia i Stockholm. När de bestämde sig för att flytta ihop föll valet på att bosätta sig i huvudstaden. Tareq har tidigare berättat om känslorna att lämna Skåne.

Annons

– Jag är så mycket skåning man kan bli, jag kan inte ens fejka stockholmskan, berättade Tareq och fortsatte:

– Jag tycker jättemycket om Stockholm, det gör jag verkligen. Men jag är ju skåning i mitt dna. Men det är en fantastisk plats och de som inte tycker det har nog inte varit tillräckligt mycket i Stockholm och sett tillräckligt mycket. Jag tycker det är en fin, fin stad.

Nya bilderna inifrån Sofia och Tareqs hus i Stockholm

Under processen var paret sparsamma med detaljer om flytten och de ville inte avslöja några detaljer förrän affären gått i lås och de fått nycklarna i sina händer.

– Vi vill inte berätta något förrän det är helt där och kontraktet är klart och man har fått nycklarna och så, då kan man känna sig säker och trygg. Vad som helst kan hända innan dess. Så det är bara skönt att inte slå på stora trumman ännu. Man ska inte fira förrän man kan fira, sa Tareq då.

Men nu har paret flyttat in i huset och på sin blogg kan Sofia dela med sig av en uppdatering från flytten men även glimtar av det vackra huset.

”Jag njuter så enormt mycket av att vara här och se vår plats växa fram. Fortfarande långt ifrån klart men det kvittar. Den här platsen ger ett lugnt inombords som är otroligt”, skriver hon i inlägget.

Hon har även visat upp en detalj inifrån huset på Instagram.

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

Annons