LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första bilden på Sofia Ståhl och Tareq Taylors nya hus

04 jul, 2023 
Moa Risberg
Sofia Ståhl och Tareq Taylor.
Tareq Taylor och Sofia Ståhl inledde sin relation 2019.
Nyligen berättade paret att de inom kort skulle bli sambos.
Nu visar Sofia upp de första bilderna på det nya hemmet efter flytten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärdBrand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärd

Stjärnkocken Tareq Taylor, 53, och hälsocoachen Sofia Ståhl, 34, träffades 2019 och inledde sin relation som vänner och kollegor. Nu är det dags för paret att flytta ihop och bli sambos i deras första gemensamma boende.

Sofia delade nyligen med sig om hur det går med flytten till parets nya gemensamma bostad. Hon berättade på bloggen att paret fått tillträde till hemmet och att det första flyttlasset från hennes lägenhet har gått till det nya boendet.

På bloggen skriver också att de kommer att flytta sakerna från Tareqs boende i Malmö under nästa vecka som kommer.

De första bilderna från hemmet delade Sofia med sig av på sin story på Instagram. I inlägget kan man se det nyinflyttade paret lyxar till det, genom att äta gott och dricka kaffe utomhus.

Visar upp frukost från lägenheten.
Visar upp frukost från lägenheten.

Parets grönskande projekt

Sofia delar även med sig av fler nya bilder från parets gemensamma hem på bloggen och avslöjar även ett av parets stora projekt är inför framtiden.

Annons

Det är nämligen att ta tag i hemmets trädgård som står på agendan för paret efter flytten. På bloggen skriver Sofia om projektet i trädgården.

”Den här dagen har ägnats åt att inhandla allt som behövs till en trädgård! Trädgård!? Det och en hel del annat stod på inköpslistan för dagen.”

I inlägget delar hon även med sig av en bilder på de senaste inköpen Tareq och Sofia gjort i växtväg för den kommande trädgården.

”Det känns så fantastiskt”

På bloggen skriver hon att hon bara ville uppdatera lite snabbt under flyttkaoset och att det kommer mer uppdateringar framöver. Sofia avslutar inlägget med att berätta om hur det känns att paret äntligen flyttat in i det gemensamma hemmet.

Det känns så fantastiskt att få kalla den här platsen för hemma.

Ännu har inte Tareq inte visat några bilder på det nya hemmet i hans kanaler på sociala medier, troligtvis pågrund av allt stök med flytten. Men vi håller tummarna och väntar nyfiket att det kommer uppdateringar inom kort.

FOTO: Instagram

Annons